Twee communicatieprofessionals bundelen hun krachten

Actieve communicatie. Dat is het specialisme waarmee het kersverse bureau Dautzenberg en Hannema aan de slag gaat. Krachtige communicatieplannen die leiden tot actie. Frisse en spannende teksten die prikkelen. Campagnes met resultaat. Kortom: dynamiek, helderheid, enthousiasme en kwaliteit. Anton Dautzenberg en Erik Hannema werkten de afgelopen jaren als tekstschrijver, adviseur en workshopleider voor talloze opdrachtgevers.

Ze merken dat communicatie vaak statisch en saai wordt ingevuld, eenrichtingsverkeer vooral. Dat is jammer, want een goede interactie maakt volop energie vrij, zowel bij de ‘zender’ als bij de ‘ontvanger’. Actieve communicatie dus. Dautzenberg en Hannema gaan daar dan ook mee aan de slag, samen. Hun vestigingsplaats is Tilburg.

Ze kiezen bewust voor een klein team; voor flexibiliteit, daadkracht en persoonlijk contact. Bij grote klussen werken ze samen met een vast team professionals.

Anton Dautzenberg (Heerlen, 1967) studeerde economie, journalistiek en taal- en letterkunde. Erik Hannema: ‘Anton zucht niet. Fluitend haalt hij onmogelijke deadlines. Stilzwijgend werkt hij bergen werk weg. Gedisciplineerd klaart hij moeilijke klussen. Hij doet het gewoon. Zonder klagen of opscheppen.’

Erik Hannema (Gouda, 1978) studeerde journalistiek en communicatiewetenschappen. Anton Dautzenberg: ‘Erik gaat geen onderwerp uit de weg. Fiscale wetgeving, warmtekrachtkoppeling, arbozorg, schijnbaar moeiteloos schakelt hij enthousiast tussen de verschillende werelden.’

Voor meer informatie: www.dautzenbergenhannema.nl.