Twee extra Escape Rooms bij De Voltage

Escape Rooms

“Nee sorry helaas volgeboekt. Excuus. Er is geen plaats. Volgende week hebben we nog een gaatje vrij. Er is nog maar plaats voor maximaal 8 personen.” Dit is hoe een gesprek vaak gaat bij de afdeling reserveringen bij De Voltage, als je wilt reserveren voor de nieuwste activiteit: Escape Room Extraordinary.

“Pas sinds 1 april geopend maar na al een enorm succes.” Vertelt Casper Dudok, marketing manager van De Voltage. “We willen niemand teleurstellen, vandaar dat we gaan starten met de bouw van nog twee escape rooms.”  Daarmee is de Voltage het grootste escaperoom centrum van Nederland en kunnen maar liefst 32 personen tegelijk “proberen” te ontsnappen.

De twee extra kamers krijgen weer een eigen thema, spannende techniek en aansluitende decoratie. En alles in lijn met het meer dan honderd jaar oude Voltcomplex waarin het indoor entertainment center in Tilburg is gevestigd. De huidige escape rooms zijn in het thema van de oude bedrijfsarts en de voormalige directeurskamer.

Wat exact de invulling gaat worden van de twee nieuwe kamers is nog top secret maar op www.facebook.com/VoltageTilburg kun je de ontwikkelingen volgen.