Twee grootse dancefeesten tijdens Tilburgse kermis

Tijdens Roze Maandag op 21 juli vindt voor het zesde achtereenvolgende jaar THINK PINK! plaats op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Hét leading dance-event van de Tilburgse kermis wordt dit jaar aangevuld nog een zinderend dance-event “EDM fair” dat plaats gaat vinden op 26 juli tevens op het Pieter Vreedeplein.

THINK PINK! en Roze maandag

De afgelopen 5 jaar was er op Roze maandag geen betere sfeer te vinden dan die op het Pieter Vreedeplein. Ook dit jaar begint het feest met de officiële opening van stichting Roze Maandag na aankomst van de Roze Maandag express. Duizenden mensen verzamelen voor het imposante podium op het Pieter Vreedeplein waar, na de opening, een spetterend optreden van niemand minder dan Anita Meyer plaatsvindt. Vanaf 15:00 neemt het dance-event het over en volgt er een imposante line-up met namen als: Kaiser Disco, Joost van Bellen en Anton Pieete.

EDM fair

De organisatie van THINK PINK! vindt het tijd voor een uitbreiding van de dance gerelateerde evenementen en wilde nieuw en oud bij elkaar brengen tijdens de drukbezochte laatste zaterdag van de Tilburgse kermis. “EDM” staat voor Electronic Dance Music en is een verzamelnaam voor de populaire Amerikaanse dance muziek die de hitlijsten heeft veroverd. Tijdens EDM fair wordt deze populaire muziekstroming gecombineerd met “klassieke” dance muziek, zodat jong (18+) en oud kunnen dansen op deze kermis stapavond. Wederom staat hier een spraakmakende line-up aan ten grondslag met namen als: Mental Theo, We Are Loud en Kid de Luca.

Exclusieve afterparty

Naast de uitbreiding van het aantal evenementen is er ook gezocht naar een uitbreiding van de sluitingstijden. Dit in verband met de voor dance evenementen vroege stoptijden van de buitenevenementen (THINK PINK! 01:00 en EDM fair 02:00). Club Epic, 100 meter gelegen van het evenemententerrein, organiseert de officiële afterparties van de evenementen. Hier kunnen dance liefhebbers na afloop van de evenementen tot in de vroege uurtjes doorfeesten!
Voor meer informatie over de evenementen kun je terecht op facebook.com/thinkpinkrozemaandag of facebook.com/edmfair.