Twee Tilburgse bedrijven bekroond met prestigieuze DIA Awards

De stad Tilburg heeft opnieuw bewezen een broedplaats voor innovatieve bedrijven te zijn. Twee vooraanstaande Tilburgse ondernemingen, Looff en Livewall, hebben een gouden Dutch Interactive Award (DIA) in de wacht gesleept. Een buitengewone prestatie die de stad trots op de kaart zet. Lees snel verder. 

Looff

Looff, dé cadeaushop waar zakelijk Nederland eenvoudig cadeaus, bloemen en taarten op één plek bestelt, won de gouden DIA Award voor het allerbeste e-commerce platform van Nederland. Om te zorgen dat zowel klein- als groot zakelijk Nederland structureel attent kan zijn zonder gedoe maar met impact, biedt Looff o.a. verregaande personalisatiemogelijkheden, service en slimme ESG-, financiële en HRM-rapportages. De jury is onder de indruk van het rappe tempo waarin Looff ontwikkeld is. De jury noemt het ‘vernuftig gedaan’ en geeft een pluim voor de wijze waarop in doelgroepen is gedacht.

LiveWall

Livewall, een digital agency die continu streeft naar de perfecte combinatie van creativiteit en tech, sleepte de gouden award binnen voor hun digitale experience van dé beroemde adventskalender van Rituals. The Ritual of Advent is een giftkalender die samen met klanten de dagen van de decembermaand aftelt, tot aan Kerst. LiveWall heeft hier een digitale game van gemaakt om de ervaring nog interactiever te maken. Het resultaat was een magisch succes!

De DIA Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn één van de meest prestigieuze onderscheidingen binnen de Nederlandse interactieve sector. Ze erkennen uitmuntendheid in concept, design en uitvoering en benadrukken de rol van digitale technologie in het creëren van buitengewone ervaringen.

De prestaties van Looff en Livewall laten zien dat Tilburg een bakermat is voor innovatie en creativiteit. Beide bedrijven bieden veel ruimte aan ambitieuze young professionals om te werken aan de meest innovatieve projecten. Het succes van Looff en Livewall is een inspiratie voor de hele stad en bevestigt de positie van Tilburg als een voorloper in de technologische en creatieve sector.

Meer informatie

Wil je meer weten over de DIA Awards? Check het via deze link.