Twee Tilburgse hondenliefhebbers starten ‘Uber van de hondenuitlaatservice’

pawlr

Na meerdere proefperiodes is het dan eindelijk zover: PAWLR. – de ‘Uber van de hondenuitlaatservice’ – is live in Tilburg. En dat werkt als volgt: baasjes van honden kunnen zich aanmelden en mensen die het leuk vinden om af en toe een hond uit te laten ook. Het systeem van PAWLR koppelt de twee profielen aan elkaar. Helemaal getest en verantwoord.

PAWLR. is een initiatief van de Tilburgse hondenliefhebbers Helmi en Jotam. Zij zijn beiden verknocht aan honden, maar nog teveel bezig met hun professionele carrière om een hond in huis te nemen. Want vinden ze: je neemt pas een hond als je hier volledige aandacht aan kunt geven.

Ondanks dat is hun liefde voor honden zo groot dat ze besloten om hiervoor een oplossing te bedenken. Voor hondeneigenaren kan het soms als een vervelende verplichting voelen om met hun hond te gaan wandelen. Aan de andere kant zijn er genoeg hondenliefhebbers die graag met die viervoeters op pad gaan. Zo is PAWLR. ontstaan! Een platform waar hondenbaasjes makkelijk hun hond kunnen aanmelden voor een wandeling met hondenliefhebbers bij hen uit de buurt.

Alle honden en hondenliefhebbers bij jou in je broekzak

Met PAWLR. krijg je toegang tot alle honden en wandelaars bij jou in de buurt. Wil je een wandeling maken? Het enige wat je hoeft te doen is een oproep te plaatsen. Binnen een kwartier weet je of je een wandeltocht met een hond kunt gaan maken. Wandelaars en honden worden via e-mail geverifieerd door PAWLR. waardoor je altijd veilig een wandeling kan maken.

Op het moment van schrijven zijn er al 161 wandelaars en 74 honden aan het platform gekoppeld. Maar dat kunnen er natuurlijk nog veel meer worden.

Aanmelden voor PAWLR.

Wil jij je hond beschikbaar stellen aan het platform omdat je niet altijd tijd of zin hebt om een flinke wandeling met je hond te houden? Of ben jij een hondenliefhebber die graag wandelt met een hond maar er liever nog geen zelf aanschaft? Je kunt jezelf aanmelden via deze website.

Het platform is veilig en zowel hondenbaasjes als wandelaars worden van tevoren gescreend en zorgvuldig aan elkaar gekoppeld. Ook bepaal jij als hondenbezitter uiteraard helemaal zelf aan wie je jouw hond meegeeft voor een wandeling. Je kunt een uitnodiging dus zelf accepteren of weigeren.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van PAWLR.? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.