Twee Zuid-Amerikaanse eetbarretjes openen in de Tilburgse binnenstad

bank15

Vorige week vertelden we jullie al dat Vegan Heroes in BANK15 opent. Vanaf dinsdag 2 juli worden er nog twee concepten aan het horecagedeelte van het bedrijfsverzamelgebouw toegevoegd: Gloria’s Tapas Enzo & Catinho Do Brasil.

Daarmee zijn er vervangers gevonden voor De Groene Chef, Marcia’s Taste of Peru en Stardust Restaurants. BANK15 verhuurt namelijk een jaar lang een try-out keuken in de foodcorner aan startende ondernemers. Hierna maken zij ruimte voor nieuwe startende ondernemers.

Gloria’s Tapas Enzo

De Colombiaanse Gloria is super gepassioneerd over haar cultuur en de traditionele Spaanse en Colombiaanse keuken. Het is altijd haar droom geweest om haar passie voor deze keuken met anderen te delen en nu gaat die droom werkelijkheid worden. Gloria’s Tapas Enzo heeft een gevarieerd menu, bestaande uit bijvoorbeeld empanadas con carne (pasteitjes), spiesjes van varkenshaas en patatas bravas.

Catinho Do Brasil

Aan het roer van Catinho Do Brasil staat Charlene. Ze heeft een gigantische passie voor koken en staat al sinds 1988 in het restaurant van haar vader om mee te helpen. Nu vindt ze het tijd om die 31 jaar aan kookervaring met heel Tilburg en omstreken te delen. Je kunt er onder andere terecht voor heerlijke Braziliaanse snacks, fantastisch gekruide BBQ-gerechten en lekkere desserts.

De keukens in BANK15 zijn voortaan open van dinsdag tot en met zondag van 12:00 – 22:00 uur.