Rooi Harten fase twee van start

rooi harten

Op een zonovergoten bouwplaats werd vrijdagmiddag met een flinke schep zand de bouw van de tweede fase van Rooi Harten officieel gestart. Het was een feestelijke gelegenheid op de bouwplaats van het project Rooi Harten. De verkoop van de 1e fase is afgerond en de bouw van de 2e fase van start gegaan.

De kopers van fase 2 en bewoners van de fase 1 van Rooi Harten, bouwpersoneel van bouwbedrijf van Gisbergen en ontwikkelaar Van der Weegen, toastten gezamenlijk op de afronding van fase 1 (alle woningen zijn inmiddels opgeleverd) en de start van fase 2.

De woningen uit fase 2 worden in het voorjaar van 2016 aan de kopers opgeleverd. Van der Weegen zal na oplevering van de woningen ook de werkzaamheden aan de gezamelijke binnentuin zo snel mogelijk afronden.  Zo kunnen alle bewoners van Rooi Harten vanaf de zomer 2016 eindelijk genieten van de rust binnen de kloostermuren.

Woningen Rooi Harten

Het project omvat totaal 51 nieuwe woningen en 5 woningen in de voormailge stallen. Nagenoeg alle woningen uit het project zijn verkocht, er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. Voor meer informatie kijk op www.rooiharten.nl