Typetjeskoning Kaj Gorgels komt naar Theaters Tilburg

Kaj Gorgels

In het theaterseizoen 2019/2020 staat Kaj Gorgels in de schouwburg van Theaters Tilburg. Na het uitverkopen van zalen door het hele land strijkt hij op woensdag 2 oktober in Tilburg neer. 

Kaj Gorgels werd bekend door zijn verschillende typetjes op YouTube. Zijn nationale bekendheid groeide na zijn deelname aan het achttiende seizoen van Expeditie Robinson. Daarna kreeg hij aanstelling als presentator van Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson. Inmiddels heeft de Rotterdammer al een Televizier Aanstormend Talent Award op zak.

Effe relativeren

Tijdens zijn eerste onemanshow ‘Effe relativeren’ vraagt de 28-jarige Kaj Gorgels zich af wat je nou precies met die leeftijd moet. Aan de ene kant de eeuwige ‘vrijgezellen feestbeesten’  aan de andere kant de serieuze gesettelde jongvolwassen man. Aan beide kanten ziet Kaj voor- en nadelen, alleen weet hij niet goed waar hij zich mee moet identificeren. Deze ingewikkelde levensvragen deelt hij op zijn eigen cynische, sarcastische manier met zijn publiek in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Tickets

Kaarten voor de show op 2 oktober zijn per direct van start gegaan op de website van Theaters Tilburg. Ze zijn verkrijgbaar via deze link. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf €22 inclusief €3 servicetoeslag.