TypischTilburg kalender 2015

De stichting TypischTilburg is ondertussen alweer bezig met de voorbereidingen voor de TypischTilburg kalender 2015. De kalender, die nu al voor de 9e keer wordt geproduceerd, heeft altijd het doel om het mooie en herkenbare van Tilburg in de spotlight te zetten. De opbrengsten van de kalender gaan ieder jaar naar een regionaal goed doel.

De kalender heeft ieder jaar een eigen thema. Dit jaar staan de ‘bekende Tilburgers’ centraal. Er zijn veel bekende Nederlanders die oorspronkelijk uit Tilburg komen die absoluut een plekje op de kalender verdienen. Mensen kunnen door middel van een stemsysteem op de website van TypischTilburg bepalen welke bekende Tilburger er straks op de kalender staat, waarbij de meeste stemmen gelden. Stemmen is mogelijk vanaf 20 juni tot en met eind augustus.

Dit jaar gaan de opbrengsten opnieuw naar de stichting Inloophuis Midden Brabant. Op 10 november 2012 opende Inloophuis Midden Brabant zijn deuren voor mensen met kanker en hun naasten. Iedereen kan er vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, krijgt er informatie en kan er deelnemen aan diverse activiteiten. Daarbij staat ontmoeten en ontspannen centraal. In het inloophuis vinden daarnaast speciale bijeenkomsten plaats, georganiseerd door patiëntenverenigingen, eventueel in samenwerking met partners zoals ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, huisartsen, hospices en zorgverzekeraars.

Tevens is het voor typisch Tilburgse bedrijven ook mogelijk om een steentje bij te dragen door een maand op de kalender te kopen. Stel, men koopt de maand mei, dan mag het bedrijf zelf bepalen op welke locatie de bekende Tilburger van die maand wordt gefotografeerd. Dat kan bijvoorbeeld voor de gevel van de organisatie zijn of op een favoriete locatie in Tilburg. Daarnaast worden de bedrijfsnaam en het logo ook bij deze maand vermeld. Interesse in deze vorm van sponsoring? Neem dan contact op met de afdeling ‘Fondsen’ via info@typischtilburg.nl