TypischTilburg Kalender als relatiegeschenk voor de feestdagen?

De stichting Typisch Tilburg gaat ook dit jaar weer de prachtige Typisch Tilburg Kalender uitgeven. Een kalender waarvan de presentatie op 11 december bij Dudok plaatsvindt en die dit jaar bol staat van tilburgse nostalgie. Tilburgers gefotografeerd op Tilburgse locaties in een nostalgische sfeer. Waarmee we dit jaar ook een stukje historie laten leven. 

Speciaal voor u als Tilburgs bedrijf creëert Typisch Tilburg de mogelijkheid om de kalenders voor uw bedrijf te personaliseren.

Alleen uw bedrijfsnaam en logo op een aantal bijzondere exemplaren. Daarmee kunt u medewerkers en/of relaties een uniek Tilburgs geschenk geven. Dit is nog de gehele maand december mogelijk. Voor een prijs van € 500,- kunt u 100 exemplaren laten drukken. Waarmee u niet alleen uw medewerkers of relaties blij maakt, maar ook nog eens bijdraagt aan Het Inloophuis Midden-Brabant, in 2013  het goede doel wat door de stichting Typisch Tilburg wordt gesteund.

Interesse? Stuur dan een mail naar info@typischtilburg.nl

Over de stichting TypischTilburg
De Stichting TypischTilburg is opgericht de stad nadrukkelijk op de kaart te zetten. De stichting wil mooie momenten aan de Tilburgers geven én financieel bijdragen aan regionale goede doelen. Naast de modellenwedstrijd en de kalender organiseerde de stichting dit jaar ook de spinmarathon TilburgSpint. Kijk voor meer informatie over de Stichting TypischTilburg op www.typischtilburg.nl.