TypischTilburg kalender in Café Bakker gepresenteerd

Waarschijnlijk kennen jullie hem al: de TypischTilburg kalender. Vanavond wordt de 2016 editie bij Café Bakker onthuld. Dit jaar staan de Tilburgse evenementen centraal in de kalender. De foto’s zijn gemaakt door twee typische Tilburgse fotografen (en fotografen van Tilburg.com) Corné Hannink en Jeroen Vos. 

Avond vol entertainment

De eerste kalender wordt in ontvangst genomen door volkszanger René Schuurmans. Maar dat is nog niet alles! Je kunt tussen 19:30 – 22:00 uur genieten van een uitgebreid muzikaal programma met een optreden van de Reeshof Toppers en DJ Daniel Caneta. Bij een leuk feestje hoort natuurlijk een borrel en daar weten ze bij Café Bakker wel raad mee.

Met heerlijke bieren van Nederlandse bodem in een fijne ambiance is Café Bakker inmiddels een typisch Tilburgse kroeg geworden en daarmee een goed decor voor de presentatie.

Opbrengsten voor het goede doel

De kalenders zijn vanavond al te koop bij Café Bakker voor €1,- per stuk. Moet jij de presentatie aan je voorbij laten gaan maar wil je toch een kalender bemachtigen? De kalenders worden ook verkocht bij Gianotten-Mutsaers. De opbrengsten gaan volledig naar Stichting Inloophuis Midden Brabant. Dit is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.

Het officiële programma duurt van 19:30 – 22:00 uur. Daarna kun je uiteraard tot diep in de nacht blijven borrelen bij Café Bakker aan de Korte Heuvel.