Udenhout krijgt eigen Dorpsquiz

Ook Udenhout heeft binnenkort een eigen Dorpsquiz. Het gaat in het dorp al enkele weken steeds meer over dit evenement dat vanuit andere dorpen is komen overwaaien naar Udenhout. Een aantal personen hebben enkele maanden geleden het idee opgevat om dit fenomeen, wat in alle andere plaatsen een enorm succes is, te gaan organiseren. Jong en oud kan er aan deelnemen om de saamhorigheid in Udenhout levendig te houden. 

Wat houdt de DorpsQuiz eigenlijk in?

De DorpsQuiz gaat op vrijdag 2 oktober 2015 plaats vinden. Het lijkt in opzet een beetje op een pubquiz, wat voor een grotere groep bekender in de oren zal klinken. U ontvangt een vragenboek met daarin een 100-tal vragen. Deze vragen zijn verdeeld over een aantal categoriën en gaan dan ook echt niet alleen over (de geschiedenis van) Udenhout. In iedere categorie kunnen ook ‘doe-opdrachten’ voorkomen. Dit zijn opdrachten waarbij een teamlid het dorp in moet om achter het antwoord te komen.

Vanuit uw eigen huiskamer

De DorpsQuiz bestaat uit twee delen. Het eerste deel speelt zich af op vrijdag 2 oktober. Om 19.00 uur komt de captain samen met nog iemand van het team bij ‘t Plein het Quizboek ophalen. Vervolgens gaat u naar een door uzelf gekozen locatie (bijvoorbeeld uw eigen huiskamer) om samen met uw team, bestaande uit minimaal 10 personen (er moeten 10 namen op het inschrijfformulier worden ingevuld) zoveel mogelijk vragen uit het Quizboek te beantwoorden.

Om 23.00 uur precies moeten de Quizboeken weer ingeleverd zijn bij de organisatie in ‘t Plein. Op zaterdag 10 oktober zijn alle boeken nagekeken en zal de grote finale plaatsvinden in ‘t Plein.
De wisseltroffee zal hier aan het winnende team worden overhandigd tijdens een bloedstollend spannende avond. Ook tijdens deze avond zijn er nog punten te verdienen door bijvoorbeeld met uw complete team herkenbaar aanwezig te zijn.

Meedoen?

Duik dus maar eens in uw contacten en probeer een team te vormen met familieleden, collega’s, buren, leden van de sportvereniging of personen die u op de een of andere manier kent. Het is de bedoeling dat u dit vóór 13 september 2015 doet. Bij de inschrijving van uw team moeten er tien personen op het inschrijfformulier worden vermeld. U doet er verstandig aan hier 10 namen in te vullen die ook op 10 oktober aanwezig zullen zijn. Dat uw team vervolgens op 2 oktober uit meer dan 10 personen bestaat is geheel aan u.

Zijn er nog vragen dan kunt u daarmee terecht op onze website: www.dorpsquizudenhout.nl of stuur een mailtje naar info@dorpsquizudenhout.nl welke de organisatie zo snel mogelijk zal proberen te beantwoorden.