Uitbreiding Heyhoef-Backstage Fridays Jamsession avonden!!

Nog maar amper uit de startblokken en de vrijwilligersgroep van Heyhoef-Backstage(Cultureel Muziekpodium in de Reeshof) heeft al uitbreidingsplannen. Elke vrijdagavond staat voortaan in het teken van Fridays jamsession.

‘Dat we aantrekkingskracht hebben voor muziekliefhebbers uit de Reeshof dat was ons al duidelijk, maar nu gaan we ook zelf aan de bak met muziek maken’ vertelt initiatiefnemer Arnold Schreurs.  ‘We zijn in contact gekomen met muzikant en muziekdocent Bas Munniksma en die kwam eigenlijk met het idee om twee wekelijkse Jamsession avonden te gaan houden, naast ons aanbod van de concerten die we organiseren in wijkcentrum Heyhoef’.

Bas is een ervaren rot in het vak en nog steeds actief als muziekdocent. Heeft in zijn roemrijke verleden o.a. samen gespeeld met nationale grootheden zoals Harry Muskee en Herman Brood als saxofonist en pianist/organist. En verder actief als studiomuzikant en producer.

‘Geen bingo maar Blues’, dat sprak mij wel aan’ aldus deze ervaringsdeskundige. De vrijwilligersgroep wil graag met actieve gelijkgestemden, hobbyisten en/of professionals 1 x per veertien dagen op de vrijdagavond Jamsessions gaan houden. In eerste instantie om lekker met elkaar te spelen en te repeteren. Vooral muziek maken die in het verlengde ligt van het programma zoals we dat ook voor ogen hebben met Heyhoef-Backstage.

Liefhebbers  kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@heyhoef-backstage.nl of door lid te worden van de Facebookgroep ‘Heyhoef-Backstage Jamsessions’. Zet er vooral bij met welk instrument je wilt gaan meedoen en wat je favoriete muziekstijl is.

jamsessions breed