Uiteten tijdens kerst: bij deze 10 restaurants in de regio kun je nog een plekje reserveren!

De feestdagen zijn traditioneel een mooi moment om samen met je familie en vrienden van het leven te genieten. Heerlijk eten, wat lekkers te drinken en volop gezelligheid: wie houdt er nu niet van? Waar velen van jullie waarschijnlijk niet van houden: boodschappen doen in een overvolle supermarkt, een ontplofte keuken, rommel in huis en het risico dat je keukencreaties mislukken. Gelukkig zijn er nog verschillende restaurants en horecazaken in de regio waar je een plekje kunt reserveren. Inspiratie nodig? We helpen je in dit artikel!

Vuur & Vlam in Oisterwijk

Zin in een gezellige kerst? Bij Vuur & Vlam in Oisterwijk hebben ze een verrukkelijk viergangenmenu samengesteld tijdens kerst. Zo kun je als voorgerecht kiezen tussen tonijn of steak tartaar, geniet je als tussengerecht van een gerechtje met coquille of eend, heb je als hoofdgerecht de keuze uit een tournedos of kabeljauw en is het nagerecht een chocoladedessert of kaasplank. Een viergangenmenu kost €69,95 per persoon en hier zit brood en een amuse voor het menu bij inbegrepen. Op Kerstavond is Vuur & Vlam gesloten, op Eerste en Tweede Kerstdag ben je van harte welkom. Vergeet niet te reserveren.

Uitgebreid lunchen bij De Harmonie in de Stationstraat

Niet iedereen houdt van een uitgebreid kerstdiner. Sommigen vinden het leuker om ’s middags gezellig met elkaar te lunchen. Bij De Harmonie in de Stationstraat pakken ze tijdens Eerste en Tweede Kerstdag uit met een uitgebreide kerstlunch. Ze serveren een culinair vijfgangenmenu voor €69,50. Wil je helemaal een zorgeloze ervaring hebben? Dan bieden ze een all-inclusive menu aan inclusief het kerstmenu, aperitiek, passende wijnen, digestief, koffie/thee en water. Dit menu kost €104,50 per persoon. Je kunt tussen 11:00 – 13:00 uur reserveren. Het menu vind je hier.

Een magische kerst bij Zjuu aan het Leijpark

Op Eerste en Tweede Kerstdag serveren ze bij Zjuu Brunch & Borrelbar zowel in de middag als avond een viergangen keuzemenu voor €52,50 per persoon. Je start met een amuse, krijgt daarna een shared platter als voorgerecht en hebt vervolgens de keuze uit diverse tussen- en hoofdgerechten. Je sluit het menu af met een shared platter dessert. Uiteraard is ook aan de allerkleinsten gedacht met een speciaal kindermenu. In de middag ben je welkom vanaf 12:30 uur, in de avond ben je welkom tussen 17:45 – 21:30 uur. Vergeet vooral niet te reserveren.

Apero Kerstlunch en zesgangendiner bij Peerkes Hoeve in de Reeshof

Ook in de Reeshof kun je culinair genieten tijdens kerst. Op 24 december serveren ze een AperoLunch voor €47,50 per persoon. Je geniet van van tien verrassende kerstgerechtjes en sluit af met een heerlijk kerstdessert. Op Eerste en Tweede Kerstdagen serveren ze bij Peerkes Hoeve een zesgangenmenu met vooraf een kerstamuse. Dit menu kost €69,50 per persoon. Optioneel kun je bij zowel de lunch als het dessert genieten van een wijnarrangement.

Vleesliefhebbers opgelet: Mr.Meat aan de Korte Heuvel

Mr.Meat aan de Korte Heuvel is op Eerste en Tweede Kerstdag geopend. Ze serveren diverse kerstspecials, maar ook de klassiekers van de normale kaart zijn te bestellen. Tijdens kerst werken ze met twee shifts. Ze zijn vanaf 15:00 uur open voor de eerste shift en de tweede shift begint vanaf 19:00 uur. Benieuwd naar het menu of wil je zeker zijn van een plekje? Vergeet niet om te reserveren via de website.

Culinair in de watten worden gelegd bij La Nouvelle Auberge

Op Kerstavond en Eerste Kerstdag is La Nouvelle Auberge geopend. Het personeel staat voor je klaar om je een onvergetelijke kerst te bezorgen. Auberge du Bonheur is volledig gehuld in kerstdecoratie met honderden meters kerstlampjes, versierde kerstbomen en hopelijk een dik pak sneeuw op dé kerstlocatie van Tilburg en omstreken. Op Kerstavond serveren ze een heerlijk diner. Op Eerste Kerstdag kun je zowel uitgebreid lunchen als dineren. Een kerstlunch kost €76,50 voor een viergangenmenu inclusief twee amuses en ontvangst met Spumante DUE. Liever dineren? Een zesgangenmenu inclusief twee amuses en ontvangst met Spumante DUE kost €109,50 per persoon.

Rosalie pakt uit tijdens de feestdagen

Bij Rosalie aan de Korte Heuvel brandt altijd het vuur, dus ook tijdens de wintermaanden. Tijdens de kerstdagen hebben ze een feestelijk vijfgangendiner samengesteld. Rosalie is tijdens kerst op alle dagen geopend, van 24 t/m 26 december dus. Tijdens het diner word je verwend met broodjes en diverse hapjes. Daarna volgt een heerlijk vijfgangendiner. Dit arrangement kost €65,- per persoon. Benieuwd naar het menu en de mogelijkheden?

Luxe kerstmenu bij ’t Elfde Gebod

’t Elfde Gebod is op Kerstavond en Tweede Kerstdag geopend. Ze serveren dan een overheerlijk kerstmenu voor €53,50 per persoon. Je krijgt een amuse van het huis en geniet daarna van een viergangen keuzemenu. Er staat voor ieder wel iets lekkers op het menu. Nieuwsgierig naar het menu en wil je reserveren?

Combineer culinair genieten met leuke activiteiten bij NondeJeu

Heerlijk culinair genieten en leuke activiteiten ondernemen met je familie en/of vrienden? Dan ben je bij NondeJeu onder het Pieter Vreedeplein aan het juiste adres. Ze hebben een heerlijk kerstmenu en daarnaast ook diverse arrangementen. Zo kun je jouw kerstdiner combineren met Prison Island, jeu de boules en veel meer. Dit kan al vanaf €44,50 per persoon. Hou jij zowel van lekker eten als leuke activiteiten met de mensen die je het meest liefhebt? Dan is dit de tip voor jou!

Bezorgen en afhalen bij De Burgerij

Al enkele jaren bezorgt restaurant De Burgerij hun heerlijke plateaus, kant en klare luxe kerstgerechten en meer lekkers in Tilburg en omstreken. Zo kun je alles uit je kerst halen, zonder alle zorgen van het samenstellen van het kerstdiner. Heb je zin om je familie en vrienden te verwennen met de heerlijke specialiteiten van De Burgerij?

Meer kerstmenu’s?

Heb jij een horecazaak, heb je nog plek tijdens de feestdagen en wil je dit uitlichten via de kanalen van Tilburg.com om deze tafeltjes snel te vullen? Neem dan contact op door te mailen naar info@tilburg.com. Dan laten we je de mogelijkheden weten om jouw kerstmenu/activiteiten onder de aandacht te brengen.