Nieuws

oud & nieuw eve
Let op! Dit artikel is al 574 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Uitgelicht feestje tijdens oud & nieuw: dans het nieuwe jaar in bij EVE

Tijdens oud & nieuw wil je natuurlijk met je vrienden het nieuwe jaar in dansen. Maar waar ga je dan heen? Wij geven je een tip: naar EVE in de Spoorzone. Ze organiseren namelijk een heerlijk feestje op een van de mooiste locaties van Tilburg. 

Want EVE is natuurlijk dé nieuwjaarslocatie! Naast Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel (op vrijdag 3 januari 2020) organiseren ze tijdens oud & nieuw ook een topfeestje. Er is een buitenplein om het vuurwerk te bekijken en uiteraard wordt er gezorgd voor oliebollen en muziek. De dj’s die de plaatjes gaan draaien, blijven nog eventjes geheim. Maar verwacht: house, disco, classics, hitjes, r&b, latin en guilty pleasures.

Het feest bestaat uit twee area’s. Area 1 focust zich voornamelijk op house en disco. In area 2 kun je genieten van r&b, latin en hitjes.

Meer informatie

Het feestje duurt van dinsdag 31 december 21:00 uur tot woensdag 1 januari 04:00 uur. Let op: de deuren sluiten om 23:00 uur zodat iedereen aanwezig is om samen op het nieuwe jaar te proosten om 00:00 uur. De vroege vogel tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog regular tickets te koop.

Voor actuele updates kun je het beste het Facebook evenement volgen.

Reageer op dit bericht