Uitgelicht: volop programma in de Reeshof

reeshof

”Het is er heerlijk wonen, er is alleen zo weinig te doen.” Een uitspraak die uit de mond van menig bewoner van de Reeshof kan komen. Deze uitspraak gaat komende weken niet op want er is van alles te doen in het grootste stadsdeel van de stad. 

De Reeshof is volop in ontwikkeling. Zo werd onlangs bekend dat het Reeshofpark een driedaags foodtruckfestival krijgt aankomende zomer. Minder nieuws; de organisatie van Palm Parkies heeft laten weten komend seizoen geen zomeravondconcerten in de Reeshof te organiseren.

Heyhoef Festival

Ook dit jaar organiseren de winkeliers van Winkelcentrum Heyhoef het Heyhoef Festival. Dit is een meerdaags evenement met vele activiteiten in het grootste winkelcentrum van de Reeshof. Want niet alleen tijdens Koningsdag was er van alles te beleven op de Heyhoef en in het Reeshofpark.

Zo zijn de winkels op vrijdag 29 april tot 21:00 uur geopend en kun je genieten van straattheater, live-muziek, een André van Duin look-a-like en zijn er verschillende aanbiedingen bij de vele winkeliers op het plein.

Een dag later, op zaterdag 30 april, wordt er tussen 10:00 – 17:00 uur een braderie georganiseerd waar 40 tot 50 handelaren aan meedoen. Op het middenplein staan verschillende artiesten op het podium. De winkels zijn uiteraard open.

Tropische muziek, de geur van vers gemaakt eten en verschillende kraampjes. Op zondag 1 mei strijkt de Pasar Malam neer op de Heyhoef. De winkels zijn geopend en de entree is gratis.

Kermis in de Reeshof

Van woensdag 27 april tot en met zaterdag 30 april kun je dagelijks tussen 13:00 – 24:00 uur de kermis bezoeken. In totaal staan er dertien kramen en attracties op de parkeerplaats langs de Campenhoefdreef. Zo groot als de Tilburgse kermis is deze editie natuurlijk niet, maar het echte kermisgevoel krijg je zeker te pakken bij de botsauto’s, suikerspinnenkraam, grijpautomaten en de gebakskraam.