Uitspanning Boer Robben wordt Brasserie Robben

Met onmiddellijke ingang verandert de naam van de horecalocatie op het drie-kernenpunt van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout van Boer Robben naar Brasserie Robben. Na de overname van Boer Robben door La Cloche catering, afgelopen juni, is er achter de schermen hard gewerkt aan de veranderingen, die nu klaar zijn om te worden gepresenteerd.

Bredere doelgroep

Met de nieuwe naam en de nieuwe stijl wil Brasserie Robben een bredere doelgroep aanspreken. “Door de naam te veranderen naar Brasserie moet het direct duidelijk worden waar wij voor staan”, aldus Rogier Kuit, eigenaar van La Cloche. “Brasserie staat wat ons betreft qua niveau tussen restaurant en eetcafé in. Wij vertalen dat in eerste instantie in een kaart met toegankelijke, landelijke gerechten van hoge kwaliteit, maar daarnaast is een ongedwongen, informele sfeer ook een aandachtspunt voor ons. Bovendien is Brasserie Robben uitermate geschikt voor groepen en gezelschappen, zowel zakelijk als privé.”

Leuk voor kinderen

Speciale focus ligt op kinderen. “Wij willen meer serveren dan alleen maar de standaard kipfilet met frietjes, zodat ouders voor hun kinderen ook voor een gezond alternatief kunnen kiezen. Smaak leer je bovendien natuurlijk al van kinds af aan”, aldus Kuit. “Maar we gaan nog een stap verder: iedere zondag wordt de kelder ingericht voor de kinderen met knutselspullen, speelgoed en spelletjes. Bij lekker weer kunnen de kinderen bovendien gebruik maken van de buitenspeeltuin en in het weiland bij de parkeerplaats zetten we grote voetbalgoals, zodat ook daar kan worden gespeeld.”