Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 279 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Uittips dit weekend: concerten, bokbierevent, StadsQuiz, feestjes en meer!

Ook komend weekend is er weer van alles te doen in Tilburg. Zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we de leukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

PS. november begint en daarmee op de elfde ook het carnavalsseizoen. Wist je dat wij hele toffe emblemen in de verkoop hebben? Bestel ze snel! Dan heb je ze nog voor de Elfde van de Elfde in huis.

Uitgelichte uittips

Extra kids sale op het Pieter Vreedeplein

Goed nieuws voor alle papa en mama’s. PINC Sale opent nog een extra weekend de deuren aan het Pieter Vreedeplein met een sale. Mocht je afgelopen weekend gemist hebben, dan heb je deze week nog drie dagen de kans. De sale met veel merkkleding is gevestigd achter de roltrap onder het plein naast de PLUS.

Het Tributecafé met Nederpop

Bij ’t Elfde Gebod staat weer een gratis tributeavond op het programma. Dit keer staat Nederpop centraal. Om 21:30 uur begint de dj en het officiële tributeprogramma start om 22:00 uur.

StadsQuiz in het Koning Willem II Stadion

Op zaterdag 2 november staat de tweede editie van de Tilburgse StadsQuiz op het programma. De opbrengst gaat naar het goede doel. Na de gezellige StadsQuiz die wordt gepresenteerd door Steven Brunswijk, vindt er een feestavond plaats.

Winter Love Festival 2019

Kan jij niet wachten tot de feestdagen? Neem dit weekend dan een kijkje bij het Winter Love Festival van GroenRijk Tilburg. Wat je kunt verwachten? Glühwein, heel veel muziek, (winter) workshops, kinderactiviteiten en een kerstmarkt met de leukste kerstartikelen!

Cantiqua Concert: verrassende ontmoetingen in de concertzaal

Wat is er aan de hand als een oratoriumkoor filmmuziek gaat zingen? Of als zij het podium delen met een harmonieorkest èn met een klassiek geschoolde zanger die liedjes van Harry Bannink brengt? Er is slechts één antwoord mogelijk: dan is er een concert in de serie Verrassende Ontmoetingen in de concertzaal op zaterdag 2 november!

Vrijdag 1 november 2019

Zaterdag 2 november 2019

Zondag 3 november 2019

Meer tips

Zijn we iets vergeten? Kan gebeuren, laat het dan even achter in de reacties hieronder. Wil je meer dan alleen tips voor dit weekend zien? Check dan zeker eens onze volledige agenda. Staan leuke dingen in!

Reageer op dit bericht