Uitzendburo Tilburg, wij doen meer!

Uitzendburo Tilburg

Uitzendburo Tilburg bestaat sinds maart 2013. Het is jong, maar allesbehalve onervaren. Een klein team van gedreven medewerkers is sterk in de persoonlijke benadering. Wij houden een zorgvuldig intakegesprek met kandidaten. Zo krijgen we optimaal inzicht in kwaliteiten en wensen. In heel Nederland kunnen bedrijven rekenen op onze persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om uitzending en detachering, werving of selectie. Geen bedrijf is namelijk hetzelfde, geen bedrijf is standaard.

Tarieven

“Uitzenden is meer dan cv’s uitlezen en bedrijven bellen. Wij doen meer,” zegt de goedlachse directeur Alexander Stolz. “Voordat we iemand plaatsen, kijken we goed naar de cultuur van het bedrijf. Neem een functie als keukenhulp. Restaurants vullen zo’n functie vaak verschillend in. Wij gaan goed in gesprek met kandidaat en klant. En als we iemand plaatsen, kan de klant rekenen op een eerlijk tarief”.          

Bedrijfsstrategie

Kortom: Uitzendburo Tilburg neemt de zorg voor goed personeel uit handen. Maar we doen meer. We brainstormen bijvoorbeeld graag over uw bedrijfsstrategie. Zo kunt u nét die stap extra doen om de concurrentie voor te blijven. Verder hebben we veel te bieden op het gebied van salarisadministratie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van verloning.

Sociaal-maatschappelijk

Wij opereren in een krappe arbeidsmarkt, met meer vraag dan aanbod. Wij zijn ons daarvan goed bewust: Uitzendburo Tilburg heeft ook een maatschappelijke functie. Dat is bij ons geen loze kreet. We werken samen met het UWV en de gemeente om mensen te (her)plaatsen.

Kortom

Uitzendburo Tilburg is sterk in uitzendwerk. Wij bemiddelen mensen in verschillende sectoren, of het nu om bouw of horeca gaat. Dat gebeurt via een persoonlijke, mensgerichte aanpak. Kandidaat en klant zijn geen nummers bij ons. Wilt u meer weten? Informeer dan via info@uitzendburotilburg.nl  of bel (013) 543 53 60. Bezoek ons ook op www.uitzendburo-nederland.nl