Nieuws

Eethuis Twintig singer-songwriters
Let op! Dit artikel is al 368 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Ultiem vakantiegevoel: singer-songwriters treden zes woensdagavonden op aan de Piushaven

Waar je in Tilburg een ultiem vakantiegevoel ervaart? Aan de Piushaven natuurlijk! Wij hebben nog een leuke tip voor je: bij Eethuis Twintig kun je zes woensdagen genieten van optredens van verschillende singer-songwriters. 

Je hoeft geen entree te betalen voor de zwoele zomeravonden met live-muziek en de bediening van Eethuis Twintig legt je helemaal in de watten. Ook een aanrader: combineer je bezoek aan de muziekavonden met een lekker diner aan de haven. Eethuis Twintig staat bekend als zaak met prachtige gerechten en de menukaart ziet er top uit!

Zwoele zomeravonden met singer-songwriters

Benieuwd wanneer de zwoele zomeravonden met singer-songwriters op het programma staan en wie er allemaal optreden? We zetten het voor je op een rijtje:

De singer-songwriters die optreden zijn allen talenten die je zeker eens moet checken.

Voor actuele updates rondom de live-optredens kun je het beste de Facebookpagina van Eethuis Twintig in de gaten houden. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan door te bellen naar 013-5914906 of check de reserveerpagina op de website.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.