Ultieme 4K Ultra HD-thuisbioscoopprojector van Sony

Nieuw bij Bartels in Tilburg de totale line up Sony Beamers,

De Sony projectoren hebben een ongekende beeldkwaliteit op High End niveau.
Kom kijken (en luisteren) in onze vernieuwde Home Theater studio achter in de zaak.

Naast 4K projectie kunt u ook van de nieuwste Rotel, Denon, Onkyo en Marantz surround machines genieten met alle nieuwe standaarden in weergave zoals Dolby Atmos en Auro3D.

Het unieke van de 4K-resolutie in een Sony zijn de 4K SXRD-panelen, deze zijn ontwikkeld met de expertise van de professionele bioscoopmarkt om meer dan 4x zoveel resolutie te bieden als Full HD.

sony_4k_home_theater

Diep zwart dankzij SXRD – De 4K SXRD-panelen produceren uitmuntend contrast voor diep zwart door de verbeterde platheid van het pixeloppervlak. 1.000.000:1 dynamische contrastverhouding.

Sony VPL-VW1100ES

Wanneer de SXRD-panelen worden gecombineerd met de geavanceerde Iris3-technologie van Sony, kan de projector tot 1.000.000:1 dynamisch contrast bereiken. Hoge helderheid van 2000 lumen – De VPL-VW1100ES levert bijna twee keer zoveel output als eerdere thuisbioscoopprojectoren. Realiteitscreatie 2 met 4K opschalen – De superresolutie 4K-upscaler ‘realiteitscreatie’ verbetert HD 1080P-inhoud dramatisch. Brede kleurruimte – De projector biedt een bredere kleurruimte dan normaal voor een rijkere beeldkwaliteit zoals DCI-kleurruimte en Adobe RGB. Lens geoptimaliseerd voor 4K-beelden – Door de toevoeging van deze lens met superhoge resolutie zijn in elke hoek van de afbeelding grote nauwkeurigheid en kleine details te zien. Motionflow-technologie – Hierdoor krijgt u een vloeiendere beweging en een weergave zoals in de bioscoop.

Sony VPL-VW500

De Sony VPL-VW500 home cinema projector is geintroduceerd op de IFA 2013 in Berlijn om het 4K home cinema assortiment van Sony’s uit te breiden. De 3D-projector zal zich naast de bestaande Sony VPL-VW1100ES positioneren en beschikt over een resolutie van 4096 x 2160 pixels. De projector wordt geleverd met een HDMI 2.0 aansluiting en kan standaard 4K-video met 60 frames-per-seconde weergeven.

De VW500ES heeft ook een Super Resolution 4K upscaler genaamd Reality Creation 2, die het mogelijk maakt om een scherper en fijner beeld te creëren vanuit bestaande 1080p video. Het zal niet zo gedetailleerd zijn als echte 4K Ultra-HD video content, maar omdat er nog een groot gebrek is aan content heb je in ieder geval de mogelijkheid je Blu-rays up te scalen naar Ultra-HD formaat.

De VPL-VW500ES heeft 1700 ANSI-lumen helderheid en een contrastverhouding van 200.000:1. De projector heeft een rijke kleurweergave dankzij de Triluminos display technologie, een verbeterde optische engine ontwerp en enkele auto-kalibratie functies. De projector is compact en heeft een luchtafvoer en koelsysteem aan de voorzijde.

Sony VPL-VW300

• 4K UltraHD native 4096 x 2160 resolutie
• Geavanceerde SXRD panelen
• Helderheid: 1,500 lumens
• Reality Creation: 4K upscaling
• TRILUMINOS Colour Technology: groter kleurbereik
• Nieuwe Motionflow
• Low latency mode
• 4K/60 frames per seconde (nieuwe 4K standaard)
• Built-in RF transmitter voor 3D
• Compatible met home automation systemen, inclusief Crestron en Control4.
• Inclusief RS232 interface, RJ45 control en IR-IN terminal.
• Optioneel; Wireless HDMI emitter