Uniek in Nederland: onbeperkt Stëlz tijdens Oud & Nieuw in Studio

Het is al enkele weken the talk of the town: op woensdag moet je bij Café Studio zijn tijdens Club Stëlz! Dit is een stapavond speciaal voor dorstige studenten: met Stëlz acties, Stëlz cocktails door De Retro Club (het concept op de eerste verdieping van Studio) en spraakmakende artiesten of acts. En dat op een doordeweekse woensdag! Vorige week was het zelfs Club Stëlz XXL en was het zo druk dat de silent disco op het terras ook rammetje vol stond! Om dit te vieren slaan het Hard Stëlzer merk en Studio opnieuw de handen ineen voor Club Stëlz tijdens Oud en Nieuw!

Het “alles inclusief”-concept is niet nieuw tijdens Oud en Nieuw, bij de ticketprijs zitten dan drankjes inbegrepen, maar deze keer niet het welbekende bier, wijn en fris is begrepen, maar Stëlz, bier én fris! Onbeperkt Hard Stëlzer, “dat is uniek in Nederland,” laten Thijs en Pepijn – de mannen achter de populaire stapavond – weten.

Verwacht wederom een volle dansvloer met toffe – Club Stëlz waardige artiesten – welke later nog bekend worden gemaakt en buiten op het terras liggen de koptelefoons klaar voor een silent disco. “We gaan pas om 00:30 uur open, zo kan iedereen thuis nog even proosten en daarna lekker aftoppen in de Studio tot 06:00 uur.”

Meer informatie

Tickets starten vanaf maar €35,- (ex service fee). De verkoop start op vrijdag 24 november om 12:00 uur. Op de hoogte blijven? Check dit Facebook-event.