Uniek jubileum: Connie is 50 jaar medewerker bij de Diamant-groep

50 jaar, 5 maanden en 18 dagen, zo lang is SW-medewerker Connie Vogels op 8 juli a.s. in dienst bij de Diamant-groep. En dat is op zijn minst bijzonder te noemen! Het is nog niet eerder voorgekomen dat iemand zo lang in dienst is bij de Diamant-groep. Een goede reden om Connie extra in het zonnetje te zetten! 

connie-diamant

Connie begon op 20 januari 1964 bij de Diamant-groep (toen nog DSW). Wielen aan speelgoedauto’s zetten, kabels aan tv maken en allerlei in- en ompakwerk. Hij heeft veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Altijd naar volle tevredenheid! Bijna nooit ziek geweest en altijd vrolijk. Vanaf 20 juli kan Connie van zijn welverdiende rust gaan genieten. En heeft hij tijd om zijn hobby’s uit te oefenen: kaarten maken, tv kijken en lekker naar de stad.

Feestmiddag
A.s. dinsdag 8 juli wordt Connie thuis in Goirle opgehaald. In een versierde vrachtwagen en een aantal volgauto’s krijgt hij zijn eigen Truck Tour door Goirle en Tilburg. Om 14.00 uur komt hij aan bij Diamant-groep Industrie. Hier wordt hij verwelkomd door al zijn collega’s die in een erehaag staan. Het bedrijfsrestaurant is omgetoverd tot minikermis. Connie kan hier samen met zijn collega’s genieten van Oud Hollandse spellen, poffertjes, suikerspinnen en vrolijke muziek.

Zelfs Wethouder Sperber van de gemeente Goirle komt speciaal voor Connie langs. We hopen dat het voor Connie een dag wordt om nooit te vergeten!

connie-diamant1

De Diamant-groep
De Diamant-groep biedt als breed leerwerkbedrijf passend werk en ontwikkeling aan ca. 2500 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We streven ernaar de kansen van onze medewerkers op een reguliere baan zoveel mogelijk te vergroten. Ontwikkeling is daarbij een belangrijk en continu proces. Voor de gemeenschappelijke regeling bestaande uit de gemeenten Tilburg, Dongen, Hilvarenbeek, Goirle, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, voert de Diamant-groep primair de Wet sociale werkvoorziening uit.