Uniek Moederdagcadeau: Kinderen wassen gratis de auto (of bakfiets) voor mama!

Komende zondag 12 mei, Moederdag, tussen 12.00 en 15.00 uur, bij de Plantaardige Carwash van Beurden aan de Huibevendreef in Tilburg, krijgen kinderen de kans om gratis de auto of bakfiets van hun moeder te wassen als een speciaal Moederdag cadeau.

Plantaardige Carwash van Beurden, die milieuvriendelijke plantaardige zepen gebruikt, heeft niet alleen aandacht voor het milieu, maar ook voor sociaal welzijn. Voor slechts 50 cent kunnen klanten al hun auto afspoelen, waardoor de dienst toegankelijker wordt en vervuiling van regenwater wordt voorkomen.

Piet van Beurden benadrukt het belang van ouder-kindactiviteiten en de band die hierdoor versterkt wordt: “De eerste keer dat we deze actie deden, was er een vader wiens kinderen in de auto op hun telefoon zaten te swipen. Toen ze hoorden dat het gratis was als zij de auto schoon zouden maken, gingen ze samen aan de slag. Het was de eerste keer dat de drie broers zo lekker samenwerkten en het begin van een traditie voor hen, maar ook voor ons.”

Kinderen krijgen drie muntjes om de auto mee te wassen. Als mama tevreden is, ontvangen de kinderen ook een kleine beloning.

Het evenement is perfect te combineren met het gratis concert dat vanaf 14.00 uur plaatsvindt in de tuin van Restaurant Giardino d’Italia, waar Les Copains du Nord gezellige Franse Chansons ten gehore brengen.

Meer info

Voor meer info, kun je kijken op de Facebook activiteit!