Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3304 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Uniek nieuwbouwproject KADE16 binnenkort in verkoop

Wat is er mooier dan uw eigen droomhuis realiseren? Helemaal naar uw eigen wens en smaak, met uw eigen indeling, diepte woning, gevelindeling, materialen, vloeren, wanden. Bij de 16 nieuw te bouwen fabriekswoningen aan het Tilburgse Lourdesplein zit u zelf met de architect aan tafel.

KADE16 ligt in het sfeervolle Piushavengebied, vlakbij het centrum. Dit stadsdeel is volop in ontwikkeling. Industrie maakt plaats voor nieuwe, kleine bedrijvigheid en bijzonder wonen. Het water geeft het gebied een extra dimensie en biedt volop mogelijkheden voor recreatie. Daarnaast liggen de woningen op loopafstand van het centrum.

KADE16 fabriekswoningen hebben een prijsindicatie vanaf ongeveer € 275.000,- voor circa 535 m³ casco vrij op naam. Persoonlijke wensen bepalen de uiteindelijke prijs.

ZATERDAG 2 JUNI VAN 11:00 TOT 13.00 UUR IN DE ZAAK IN TILBURG.

Om u op weg te helpen en meteen inzicht te geven in de kosten, heeft de architect een aantal indelingsmogelijkheden geschetst. Wij vertellen u aan de hand van een schaalmodel graag alles over de mogelijkheden voor uw droomhuis, de prijs en uw persoonlijke ontwikkeltraject.

Zaterdag 2 juni is de Dag van de Bouw en daar sluit deze gelegenheid natuurlijk mooi bij aan. Kade16 maakt deel uit van de wijk Piushaven, die volop in beweging is. Rond de presentatie van KADE16 is het werk van onder andere een graffitikunstenaar te bewonderen, tevens worden er in het kader van de Week voor de AmateurKunst (2 tot en met 9 juni) diverse graffitiworkshops gehouden.

Tot ziens op zaterdag 2 juni!
Tijdstip: 11:00 – 13:00
Locatie: De Zaak, Lourdesplein 1, 5017 AK Tilburg

 

 

Reageer op dit bericht