Uniek op de huurmarkt: industriële lofts

WonenBreburg komt met een uniek aanbod op de huurmarkt. In juni wordt in Groeseind Tilburg een vijftal lofts opgeleverd, waarvan een deel de huurder invult. De kenmerkende industriële look van de lofts wordt behouden door zo min mogelijk onnodige afwerking te verrichten.

Industriële verwarmingsbuizen, ongestucte muren, heel veel lichtinval en vloeren waar je nog alle kanten mee op kunt. De loftwoningen in Groeseind zijn speciaal bedoeld voor mensen die na de oplevering graag hun eigen invulling aan de inrichting van de woning geven, maar wel willen huren.

The American dream

We kennen de schitterendste lofts uit films die zich afspelen in wereldsteden zoals New York. Daar leven de mensen alleen op een postzegel. In Tilburg realiseer jij jouw persoonlijke, vergelijkbare paleis, maar heb je direct 90 meter aan schitterend driedimensionaal canvas tot je beschikking. De lofts zijn daarnaast ongeveer drie meter hoog. Daar kun je alleen maar iets prachtigs van maken toch? Naast een keukenblok, badkamer en apart toilet, deel je de rest helemaal zelf in. Vergeet daarbij de eigen buitenruimte van 10 vierkante meter niet om deze zomer optimaal te genieten in dit mooie gedeelte naast het centrum van Tilburg.

WB-loft1

Over de vijf stadse lofts

  • De lofts worden verhuur in de vrije sector huur
  • Jullie gezamenlijk jaarinkomen bedraagt minimaal 40.000 euro
  • De loft wordt verhuurd inclusief parkeerplaats
  • De huur bedraagt 765 euro per maand + 15 euro servicekosten
  • De oplevering wordt circa juni 2015 verwacht
  • Op 20 april gaan de woningen in de verhuur. Ga voor meer informatie naar www.vindjeplek.nl of www.woninginzicht.nl
  • Reageer uiterlijk 1 mei op de loft, mail naar: vrijesectortilburg@wonenbreburg.nl

Banner_facebook_loft