Unieke 3-dagen actie van de Kamer van Koophandel

Het zijn lastige tijden voor veel ondernemers. Reden voor de Kamer van Koophandel Brabant om extra ondersteuning te bieden via de unieke ‘3-dagen actie’ met gratis advies over wetten & regels.  

Ondernemen is vooruitzien en inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Daarbij hoort ook het tijdig voorbereidingen treffen op nieuwe wetten en regels. Zeker in deze tijd van economische malaise is het van belang om goed beslagen ten ijs te komen. Helaas ontbreekt het ondernemers vaak aan tijd om de veelheid aan informatie tot zich te nemen. Laat staan dat ondernemers uit het doolhof van wetten en regels de belangrijkste issues kunnen selecteren. Daarbij kost het ondernemers in menig branche al veel energie om het hoofd boven water te houden als gevolg van de crisis.

Om toch grip te krijgen op de actualiteiten en de wijzigingen in wetten & regels die gevolgen hebben voor het bedrijf, biedt de KvK Brabant drie dagen lang gratis adviesgesprekken aan. Tijdens de Klaarstoomdagen op 26, 27 en 28 november kunnen ondernemers op de drie kantoren in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch terecht met vragen over HRM, marketing, communicatie, fiscaliteit, financiën en juridische zaken. De KvK heeft hiervoor diverse deskundigen aangetrokken die gratis hun expertise beschikbaar stellen. Het zijn specialisten die de actualiteit en ontwikkelingen binnen hun vakgebied op de voet volgen. En die nauwlettend in de gaten houden wat de consequenties van het nieuwe regeerakkoord voor het bedrijfsleven kunnen zijn.

De gesprekken zijn gratis maar voorbehouden aan bedrijven die drie jaar of langer bestaan en maximaal 50 werknemers hebben. Meer informatie via www.kvk.nl/klaarstoomdagen.