Unieke kerstmarkt voor kleine bedrijven brengt werknemers samen in feestelijke sfeer

Op woensdag 6 december en donderdag 7 december staat er in de Gourmet Market Central Station een unieke kerstmarkt op het programma. Het wordt een betoverend feest met lichtjes en gezelligheid en dé kerstmarkt voor kleine bedrijven. Een uniek initiatief dat niet alleen de geest van het seizoen omarmt, maar ook kleine ondernemingen de kans biedt om hun waardering te tonen aan hun toegewijde werknemers. Meer weten? Lees snel verder. 

Je kunt als bedrijf je werknemers een bezoek aan de kerstmarkt schenken. Zo hebben werknemers de kans om zelf hun kerstpakket samen te stellen bij diverse standhouders op de markt. Op de twee data kunnen collega’s genieten van een kerstmarkt vol lekkernijen, sieraden, tassen, woonaccessoires, wijn, bier en veel meer. “De kerstmarkt voor kleine bedrijven gaat verder dan alleen het uitwisselen van geschenken. Het draait om het creëren van een gemeenschapsgevoel en het ontmoeten binnen de bedrijven,” zegt Saskia Bodelier, de organisatie van het evenement. “We willen de banden tussen collega’s versterken en tegelijkertijd de inspanningen van het personeel belonen.”

Maar dat is nog lang niet alles. Op de bovenverdieping van de Gourmet Market Central Station komt de betoverende kerstmarkt tot leven. Hier bieden lokale winkeliers namelijk een scala aan producten aan. Tegelijkertijd kunnen bezoekers op de benedenverdieping genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij maar liefst vijftien foodkeukens. Van internationale lekkernijen tot zoete verleidingen: er is voor elk wat wils om de smaakpapillen te verwennen.

Meer informatie

Wil je deelnemen aan dit feestelijke event? Schrijf je dan in door dit aanmeldingsformulier in te vullen. De kerstmarkt voor bedrijven van 2 tot 200 werknemers biedt niet alleen werknemers de kans om in de feeststemming te komen en elkaar te ontmoeten, maar het is tevens de gelegenheid om samen het glas te heffen en te proosten op een mooi nieuw jaar.

Markeer 6 en 7 december dus in je agenda en sluit je aan bij de feestvreugde op de kerstmarkt voor kleine bedrijven. Voor meer informatie kun je mailen naar Saskia@zelfshopkerstpakket of bellen naar 06-14635213. Of neem een kijkje op deze website. 

Het Zelfshop Kerstpakket is een onderdeel van Verrassend Tilburg en meer, het evenementenbureau voor bijzondere uitjes.