Unieke SkinDNA-test Skintology: welke resultaten kun je bereiken?

SkinDNA

Eind maart 2019 heeft Skintology, als eerste Skin Centre in Nederland, de SkinDNA ™ test geïntroduceerd. Met deze unieke genetische test wordt een persoonlijke huidanalyse gemaakt op basis van jouw DNA profiel. Deze analyse wordt omgezet in concrete verzorgings- en behandelingstips, om tot de meest ultieme behandeling te komen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en zijn de eerste huisresultaten op basis van de SkinDNA test binnen. Kasia, een van de mensen die de test in maart heeft gedaan, vertelt over welke veranderingen zij teweeg heeft gebracht in haar leven. Uiteraard vertelt ze ook over het resultaat hiervan op haar huis.

De veranderingen

Na het ontvangen van het DNA rapport heeft Kasia een behandelplan opgesteld samen met Skintology’s artsen, huidspecialisten, voedingscoach en distributeurs en producenten van cosmetica. Kasia paste de volgende dingen aan in haar levensstijl:

  • Dieet en voeding

Op het gebied van dieet en voeding zijn de volgende veranderingen toegepast: verminderde inname van suikers en gluten, hogere inname van proteïne, verminderen inname lactose, gebruik van voedingssupplementen (NutraSkin Collageendrink en vitamine A en E).

  • Cosmetica

Kasia heeft haar cosmetica vervangen door cosmetica met Vitamine B en C en Oligopeptide. Daarnaast is ze van een synthetische SPF naar een SPF op minerale basis gegaan.

  • Gezichtsbehandelingen

Op het gebied van gezichtsbehandelingen is het volgende veranderd: betere reiniging d.m.v. HydraFacial behandelingen. Meerdere behandelingen met retinol, ferulic acid en LED-laser.

  • CosMedical-behandelingen

Daarnaast heeft Kasia de volgende behandelingen ondergaan: Collageen inductie-behandelingen en RF-Microneedling behandelingen.

Resultaten

Volgens Kasia heeft de SkinDNA-test en de daaropvolgende stappen die zijn heeft ondernomen voor de volgende resultaten gezorgd:

  • “Mijn huid oogt veel gezonder en is minder rood en ontstoken, ondanks dat ik al jaren lang Rosacea ondervind.”
  • “Ik heb veel minder, tot geen last meer van puistjes en andere onzuiverheden.”
  • “Mijn huid voelt en oogt strakker, met name rondom mijn wangen en kin.”
  • “Fijne lijntjes lijker te verminderen en te worden opgevuld van binnenuit.”
  • “Al met al vind ik mijn uitstraling frisser en jonger.”
  • “Maar het allerbelangrijkste is dat ik merk dat ik er niet alleen beter uit zie, maar me ook beter voel. Ik heb meer energie en zit beter in mijn vel!”

Wil jij ook gebruik maken van de unieke SkinDNA-test van Skintology? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de vele mogelijkheden!