Update: 90% van de kaarten voor Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel inmiddels verkocht

tilburgs grootste nieuwjaarsborrel 3.0

De verkoop van de derde editie van Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel gaat hard. Heel hard. Inmiddels is 90% van de kaarten verkocht en is het wachten op het moment dat we kunnen communiceren dat we zijn uitverkocht. Wil jij dit feest niet missen? Er zijn nog steeds tickets te verkrijgen. Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door Tilburg.com en EVE. 

Foto: Corné Hannink ✨

Al twee jaar genoten ruim duizend feestvierders van de gezelligste nieuwjaarsborrel bij EVE in de Spoorzone. Het concept: samen met je mede-Tilburgers in een gezellige ambiance proosten op het nieuwe jaar. Iedereen die graag met vrienden, familie en collega’s proost op het nieuwe jaar is uiteraard van harte welkom.

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel start als borrel en transformeert naarmate de avond vordert in een spetterend feest. Meerdere dj’s staan achter de draaitafels, er wordt gezorgd voor entertainment en uiteraard zijn er ook verschillende hapjes te verkrijgen.

Tickets kopen

Hoewel de early bird tickets zijn uitverkocht, kun je nog tickets scoren.

Businessarrangementen

Voor bedrijven zijn er verschillende businessarrangementen beschikbaar. Meer informatie kun je opvragen door te mailen naar laura@tilburg.com.

In de stemming komen

Wil jij alvast in de stemming komen? Check dan hieronder de aftermovie die door Jules van Iperen is gemaakt tijdens de vorige editie. Op je gemakje door de foto’s swipen? Check dan vooral het fotoalbum. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de nieuwjaarsborrel? Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-evenement.