Update van Ontdekstation013: dit is er te doen in de meivakantie

Ontdekstation 013

De meivakantie komt er weer aan. In Tilburg staat de vakantie officieel van 27 april tot en met 5 mei op het programma, maar bij Ontdekstation013 in de Spoorzone trappen ze de meivakantie op vrijdag 19 april af. Maar ook in de officiële vakantie is er heel erg veel te doen. Tijd voor een update. 

Naast de reguliere workshops, staan er ook twee nieuwe activiteiten op het programma. Zo kun je aan de slag met hout. Ontdekstation013 helpt je met zagen en timmeren om een tof object te maken. Ook hebben ze in samenwerking met Hoppenbrouwers een workshop met water. Zo komen kinderen precies te weten waar het water waar ze mee douchen vandaan komt.

Kindercollege Sandra van Dam

Op donderdag 2 mei staat een kindercollege van Sandra van Dam (Curiosityworld) gepland. Dit college gaat over uitvinders, speciaal voor kinderen. Tijdens het kindercollege zullen beroemde, maar ook minder beroemde uitvinders, aan bod komen. Waar lag hun passie en uithoudingsvermogen om ‘het’ te vinden?

Om 11:15 uur start het kindercollege en om 12:00 uur is het afgelopen. De rest van de dag kunnen kinderen nog aan de slag met alle andere workshops die Ontdekstation013 te bieden heeft. Je betaalt alleen het entreekaartje, want deelname aan het kindercollege is helemaal gratis. Je moet wel even je plek reserveren door te mailen. Vermeld hierin hoeveel kinderen er willen deelnemen en op welk telefoonnummer ze je kunnen bereiken. Let op: vol is vol.

ontdekstation013

Openingstijden meivakantie

Ontdekstation013 is op de meeste dagen van de vakantie open. Op Eerste Paasdag (21 april) en Koningsdag (27 april) zijn ze echter gesloten. Alle andere dagen (van 19 april t/m 5 mei) zijn ze geopend van 11:00 – 17:00 uur.

Let op: als de temperaturen stijgen tot 24 graden of hoger, is Ontdekstation013 gesloten. Zeker weten of ze open zijn? Bel dan naar 06-49322050. Meer informatie over workshops en al het andere dat Ontekstation013 te bieden heeft, vind je op de website.