Vaartocht in Tilburg met zo’n twintig personen? De Bourgondiër van Piushaven Culinair biedt alternatief!

De weergoden zijn ons nog niet heel goed gezind dit voorjaar, maar de mooiere dagen komen eraan, dat kan niet anders. Ben jij op zoek naar een leuke activiteit in Tilburg? Dan hebben wij een goede tip voor je! Ga eens met De Bourgondiër van Piushaven Culinair de Tilburgse wateren op en geniet van een heerlijke middag of avond uit. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met De Bourgondiër? We zetten het voor je op een rijtje!

De Bourgondiër is een praam, oftewel een boot met een platbodem. De boot is ongeveer 65 jaar oud en twaalf meter lang, bij 3,5 meter in de breedte. De boot is nu zo’n 2,5 jaar eigendom van Piushaven Culinair en gaat het derde vaarseizoen in. Daarmee heeft De Bourgondiër al vele vaarten achter de rug. De boot biedt plaats aan circa 20/25 personen. Ideaal om met een groep vrienden of familie te lunchen of barbecueën op het water. Met een terras van 24 m2 heeft de boot genoeg ruimte om aan tafel te genieten van heerlijk eten en drinken of lekker te lunchen.

Arrangementen

Zoals je leest, is De Bourgondiër speciaal ingericht voor groepen tot circa twintig personen en van alle gemakken voorzien. Zelf varen? Dat hoeft niet! Er gaat altijd een ervaren schipper mee. Er is een warme barbecue aan boord waar je zelf de lekkerste gerechten kunt bakken. Luxe zitplekken, statafels en floatzac’s zorgen voor comfort tijdens de vaartocht. Ook is er een JBL-Partybox aanwezig zodat je altijd je favoriete muziek kunt draaien.

Een veel gekozen arrangement is de ‘LEKKER BOURGONDISCH’. Je gaat dan drie uur lang varen, wordt ontvangen met Schrobbelèr, een tapasplank zit inbegrepen en ook bier, wijn en fris is gedurende de vaart inbegrepen. Dit arrangement is vanaf twaalf personen te boeken en kost €75,- per persoon.

Ook is het mogelijk om te barbecuën op De Bourgondiër. Je kiest zelf wat voor ‘roast’ je mee aan boord wilt nemen en kunt dan zelf aan de slag op de Boretti Barbecue. Geen zin om zelf te bakken? Dan stuurt Piushaven Culinair gewoon een ervaren kok mee om jullie in de watten te leggen. Ook is het mogelijk om bier of wijnproeverijen te boeken op De Bourgondiër.

Meer informatie

Komend vaarseizoen is er nog plek om De Bourgondiër te reserveren. Wil jij meer informatie over de verschillende arrangementen of wil je direct reserveren? Check dan snel de website van Piushaven Culinair.

PS. Piushaven Culinair heeft verschillende boten tot de beschikking. Ze hebben dan ook mogelijkheden op culinaire meergangenmenu’s te presenteren op het water of voor een veel groter gezelschap een vaartocht te organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op de hoogte blijven van alles wat leeft en speelt bij Piushaven Culinair? Volg ze op Facebook en Instagram.