Vabotti Schoenen opent in de winkelplint van het gerenoveerde Stadhuis

vabotti

Nadat Bomont haar deuren al opende en Esprit binnenkort volgt, is een nieuwe huurder van de winkelplint onder het gerenoveerde Stadhuis bekend. Vabotti Schoenen opent hier namelijk komend najaar har deuren. Dit is de eerste winkel in Tilburg van de ondernemers Hein en Axel van Bommel. 

De expertise van de Van Bommel schoenmode winkels uit Breda gaan de ondernemers gebruiken om de Vabotti winkel in Tilburg tot een succes te maken. De winkel opent aan de noordzijde van het Stadhuis en wordt maar liefst 500 m2 groot. Wethouder Oscar Dusschooten is verheugd met de komst van deze nieuwe winkel. “De winkelplint komt steeds meer tot leven. Met Vabotti Schoenen is de derde unit inmiddels gevuld. Het is mooi om te zien hoe dit stukje Tilburg vorm krijgt. Al met al een prachtige aanwinst voor ons Tilburgse winkelhart.”

Over Vabotti Schoenen

Axel van Bommel is blij met de nieuwe winkel aan de plint onder het Stadhuis. “We hebben een uitgebreid assortiment dames- en herenschoenen van allerlei kwaliteitsmerken. Daarnaast zijn we met Vabotti een authorized Van Bommel shop met een uitgebreide collectie Van Bommel en Floris Van Bommel schoenen. We hopen hiermee heel Tilburg en omstreken te verrassen met een unieke manier om naar schoenen te kijken terwijl je wel dicht bij je eigen stijl blijft. Ik denk dat dit op deze mooie locatie zeker gaat lukken.”

Gebied komt tot leven

Het gebied rondom het Stadhuis komt flink tot leven. Zo hebben de bestaande winkels en horecazaken aan de Katterug allemaal een nieuwe aanblik gekregen. Tevens is Bomont onlangs geopend in de plint en zijn de reacties lovend. Binnenkort opent ook Esprit de deuren. Voor het bezoeken van Vabotti Schoenen moet je dus nog even geduld hebben.

Wil je weten wat voor schoenen Vabotti allemaal verkoopt? Check dan snel de website.