Vacaturetips van deze week: dit zijn de leukste openstaande vacatures in Tilburg en omgeving

Leukste vacatures

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe baan? Dan kunnen wij je helpen! Onze vacaturebank staat momenteel namelijk vol met meer dan 250 vacatures. Om je hier wegwijs in te maken zetten wij wekelijks de leukste vacatures op een rijtje. Benieuwd naar de tips van deze week? Lees dan snel verder.

Werken bij jong bedrijf Staalidee

Staalidee is een jong bedrijf dat haar oorsprong vindt bij het maken van prachtige staldeuren en design-paardenstallen. Naast paardenstallen, kregen ze steeds vaker de vraag om maatwerk te gaan leveren aan particulieren en zakelijke klanten op het gebied van interieur. Vandaag de dag is Staalidee voornamelijk leverancier van toffe industriële tafelpoten, maar ook salontafel- en bankpoten. Om deze mooie items te maken én bezorgen bij de klant, is Staalidee op zoek naar (onder ander) de volgende aanvullingen van het team:

De Mandemakers Groep zoekt klantenservice medewerk(st)er

Een vraag beantwoorden of een oplossing bieden? Bij jou staat de klant altijd centraal. Bij De Mandemakers Groep krijg je als klantenservicemedewerk(st)er zelf de ruimte om onze klanten op de juiste manier te helpen en om hierbij out of the box te denken. Heb jij mbo 4- werk- en denkniveau? Beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse taal? Kijk dan eens of deze vacature wat voor jou is!

De Tilburgse horeca is massaal op zoek naar personeel

Yes! De horeca mag weer doen waar ze goed in zijn en draaien weer gezellige middagen en avonden tot 22.00 uur. Hiervoor hebben ze echter wel genoeg horecatijgers nodig die niets liever doen dan mensen een fijne tijd bezorgen. Wil jij in de horeca werken, fulltime of parttime? Goed nieuws: dan heb je keus genoeg.

Zo zoekt bijvoorbeeld Safaripark Beekse Bergen versterking in (onder andere) de horeca, stadsstrand Beachy zoekt horecapersoneel & keukenmedewerk(st)ers om ons weer een prachtige zomer te bezorgen en Stadsbrouwerij 013 is op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Maar dat is lang niet alles. Benieuwd welke toffe horecazaken in Tilburg versterking zoeken?

Werken binnen de specialistische schoonmaak

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken binnen de specialistische schoonmaak? Mooi, want op 26 juni krijg jij de kans om je hoogtevrees te testen en dit mooie vakgebied in de praktijk te ervaren! Dan organiseert Tilburgs bedrijf Van de Sanden namelijk het Doe Het Zelf Event, als oriëntatie-dag voor dit vakgebied. Van de Sanden is voor verschillende functies op zoek naar versterking van het team. Wie weet ontmoet jij die dag alvast je toekomstige collega’s. Check hier alvast de openstaande vacatures:

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: