Vaderdag in Tilburg: 11 verrassende cadeautips

slagroom high beer vaderdag

“Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd.” Oftewel: tis tèèd om hullie pa in ’t zonneke te zetten! Nu snappen wij dat het af en toe lastig is om cadeau-inspiratie op te doen. Daarom helpen we je een handje. 

Foto: Café Slagroom

Cadeautips

Bierige Vaderdag bij Stadsbrouwerij013

Wist je dat Tilburg een eigen stadsbrouwerij heeft? Bij dezen! Tijdens Vaderdag hebben ze toffe acties voor jou en je pa. Zo kun je kiezen voor een BBQ sharing platter. Hierbij worden vier bieren geserveerd en de kosten zijn €27,50 per persoon. Ook kun je kiezen voor een rondleiding door de brouwerij. Hier zit een proeverij van drie bieren en een bierquiz bij. De kosten: €16,-.

Seizoenskaart Willem II

From father to son! Maar dat kan natuurlijk ook andersom. Heb jij een voetballiefhebber als vader die is aangestoken met het Willem II virus? Je kunt inmiddels een seizoenskaart aanschaffen.

Seizoenskaart Tilburg Trappers

Je hebt dit seizoen ook de kans om een seizoenskaart van Tilburg Trappers aan te schaffen. Naar verwachting gaan ze ook dit seizoen hoge ogen gooien in de Duitse Oberliga. Dat belooft een groot spektakel te worden.

Chocolade van Friandries

Wil je de blits maken met bonbons met wel hele verrassende smaakcombinaties? Ga dan eens langs bij Friandries. De chocoladejuwelier van Tilburg heeft bonbons met bijvoorbeeld rode biet, trekdrop en rode peper erin verwerkt. Klinkt apart, is het ook, maar het is ook gigantisch lekker!

Cadeaukaart Theaters Tilburg

Onlangs maakte Theaters Tilburg het programma voor het komende theaterseizoen bekend. Het programma is wederom fantastisch en de kaartverkoop gaat hard. Leuk om je vader te verrassen met een kaartje voor een mooi concert, leuke cabaretvoorstelling of musical.

Ollie’s

Wil jij een echt Tilburgs cadeau voor je vader? Ga dan eens kijken bij de onlangs geopende Tilburg Brandstore in het Dwaalgebied. Je kunt hier verschillende Tilburgse cadeaus kopen. Denk aan het beste bier van Nederland, Tilburg merchandise en andere typisch Tilburgse producten.

Leuke acties

  • Heyhoef: als je zaterdag gaat winkelen in winkelcentrum Heyhoef, maken tien vaders kans op een VIP behandeling. Ga zaterdag dus lekker boodschappen doen met je vader in de Reeshof.
  • Van Der Valk Gilze-Tilburg: speciaal voor Vaderdag hebben ze een arrangement samengesteld. Zo is er een vaderdagsbrunch en kun je ’s avonds genieten van een live cooking buffet met je vader. Je kan dit ook combineren met een overnachting en andere leuke bijkomstigheden.
  • Vaderdagcadeau maken bij GroenRijk: kinderen kunnen op 15 juni gratis een vaderdagcadeau komen maken bij GroenRijk Tilburg. Ook leuk: deze dag zijn er ook vele andere activiteiten in het tuincentrum.
  • High beer op het Piusplein: Bij Café Slagroom op het Piusplein kun je voor €24,50 genieten van een high beer. Je proeft verschillende luxe bieren die worden gecombineerd met prachtige smaakcombinaties.

Kleding voor je vader

Ben je op zoek naar toffe trendy kleding voor je vader? Onlangs schreven we een artikel met een aantal mannenboetiekjes in Tilburg voor toffe items. Scoor hier een mooi item of koop een cadeaukaart.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips voor je mede-Tilburgers? Deel ze vooral in de reactie!