Vaderdag in Tilburg: waar je een man blij mee maakt

Vaderdagtips

Zondag 21 juni is het alweer zover. De dag waar we onze vaders 24 uur extra in het zonnetje zetten. Het is Vaderdag in Tilburg en in onze mooie stad heb jij volop de mogelijkheid om je vader goed te verwennen. Wanhopig op zoek naar een cadeau voor je vader? Internet al afgestruind en niks gevonden? Geen stress, wij hebben de leukste Vaderdag acties voor je op een rijtje gezet.

Villa De Vier Jaargetijden

Naast het feit dat het aanstaande zondag Vaderdag is gaat ook de zomer officieel van start. Wat is er lekkerder dan in de tuin van Villa De Vier Jaargetijden te genieten van een lekkere Hertog Jan Weizener en een 4-gangen menu? Het menu is een typisch mannenmenu met onder andere een flink stuk vlees. Klik verder voor het hele menu van Villa De Vier Jaargetijden tijdens Vaderdag.

Van Der Valk Gilze – Tilburg

Echte mannen hebben vaak honger en honger stil je natuurlijk met onbeperkt eten. Bij Van der Valk Gilze – Tilburg geniet jouw pa van een heerlijke Vaderdagbrunch in buffetvorm. Ook de dranken zijn inclusief. Volgens de mannen op de redactie van Tilburg.com zijn alle vaders blij met lekker eten en een lekker biertje. Bij Van der Valk geniet je hier tijdens Vaderdag in onbeperkte vorm van!

Café Brandpunt

Café Brandpunt is aanstaande zondag het walhalla voor de man. Hamburgers van 1.8 kilo, Beercan Chicken, spareribs en pullen bier. Neem vooral je broers en zussen mee en zorg ervoor dat je oudeheer een werelddag heeft. Dat gaat wel goed komen denken wij!

Café Anvers

Lekker buiten eten samen met je papa zonder heel veel geld kwijt te zijn? Bij Anvers op de Oude Markt kun je lekker ontbijten en brunchen voor een schappelijk bedrag van €14,75. Het assortiment is erg uitgebreid en ook bij Anvers hebben ze een zeer uitgebreide bierkaart.

HAVANA

Bier & Burgers, welke vader is er niet dol op? Bij HAVANA geniet je samen met je pa van de enige echte HAVANA Steenburger met een halve liter bier. Op foto ziet de burger er in ieder geval heerlijk uit!

Etenstijd

Is jouw vader meer een man van het ontbijt, lunch, brunch of diner? Dat maakt bij Etenstijd eigenlijk niet eens zoveel uit. Op Vaderdag kun je eigenlijk op alle tijden van de dag terecht bij Etenstijd. Wil jij meer weten over de Vaderdagacties van Etenstijd? Klik dan eventjes verder.

Café Bakker

Café Bakker heeft met Vaderdag het ultieme cadeau: Vleesch & bier. Daarnaast heeft Café Bakker met Vaderdag een speciale bierproeverij met (of zonder) bijpassende hapjes. Moeders en kroost zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Druiventros

Bij Druiventros hebben ze een speciaal Vaderdagamuse menu. Een heerlijk afwisselend menu voor ieder wat wils. Volwassenen betalen €24,- en voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar reken je €13,25. Bekijk de menukaart.

Polly Maggoo

Een heerlijk speciaalbiertje + lekker broodje hamburger voor slechts €14,50. Iedere vader geniet toch van een heerlijke IPA, Tripel of ander speciaalbiertje? En dan heb je ook nog eens de mogelijkheid om van je hamburger een ‘double’ te maken. Genieten bij Polly Maggoo!

Café Slagroom

Café Slagroom staat zoals je misschien al wist in het Vlaamse Bierboek. Dit boek is uitermate geschikt als cadeau voor die ‘ouwe’. Voor €24,95 weet jij waar je de lekkerste biertjes kan drinken. Daarnaast ben je voor €850,- aan consumpties rijker geworden. Wil je ter plekke met je pa een biertje pakken? Bestel dan met Vaderdag een High Beer. Dit is een driegangenmenu in combinatie met vijf bijpassende bieren.

Het Wapen van Tilburg

Bij Het Wapen van Tilburg kun je jouw paps verwennen met een heerlijke T-bone steak van de Lava Grill. Niet zomaar een stukje vlees, hij weegt namelijk zo’n 350 gram.

Restaurant Het Landgoed

Bij Restaurant Het Landgoed geniet je met je vader van een stoer drie-gangen lunchmenu. Benieuwd naar het menu? Bekijk snel wat er op de menukaart te vinden is.

Vaderdag op de Heyhoef

Zit jij echt krap bij kas en kun je jouw knip eigenlijk niet trekken voor een Vaderdag cadeau? Ga dan naar de Heyhoef aanstaande zaterdag. Om 12:00, 13:00, 14:00 & 15:00 uur maak je op de Heyhoef kans op een Vaderdag Verrassingspakket ter waarde van €50,-. Meer leuke Vaderdag acties kun je vinden op de website van de Heyhoef.

CC Jan van Besouw

Is jouw vader een echte liefhebber van muziek? Neem hem dan voor de prijs van één mee naar twee tributebands in het CC Jan van Besouw. Kiezen kun je uit The Stones, Bruce Springsteen, Totolicious en Nirvana & Pearl Jam. Een geweldige ervaring wacht op je.