Vaderdagtip: bij deze Tilburgse zaken kun je jouw vader verrassen met de Tilburg Cadeaukaart!

Het is komende zondag weer tijd om alle papa’s in het zonnetje te zetten. Ben jij nog op zoek naar een leuk (Tilburgs) cadeau? Wij zetten een aantal toffe zaken op een rijtje waar je de Tilburg Cadeaukaart kunt inleveren! Zo kun je ‘jullie pap’ even goed verwennen!

Cool Bananas

Is jouw vader fan van gekke gadgets, grappige kookboeken of bijzondere spellen? Dan ben je bij Cool Bananas aan het juiste adres! Je haalt er de meest eigenaardige en verrassende cadeaus waarmee je sowieso een lach op het gezicht van je vader tovert! Klik hier voor meer info!

Mercado Emma

Kun je jouw vader wakker maken voor een lekkere borrelplank? Dan is langsgaan bij Mercado Emma geen slecht plan! Kies voor delicatessen uit het binnen- en buitenland, verschillende soorten kazen en charcuterie of ga voor een cadeaupakket! Klik hier voor meer info!

Bloem’ist

Meestal zijn het toch de dames die een bloemetjes krijgen. Vind jij dat je vader ook een bloemetje verdient? Dan is komende zondag het perfecte moment. Ga langs bij deze pas geopende bloemist in de Heuvelstraat en neem een prachtig bosje bloemen mee voor je pa! Klik hier voor meer info!

Tilburg met Bink

Wil je Tilburg nog wat beter leren kennen? Neem je vader, de vader van je vriend, een vriend van je vader mee en maak een papadag van! Verras ze met een uniek rondje Tilburg samen met Bink. Geniet van een ‘Kleine Ronde’, ‘Grote Ronde’ of ‘Rondje Tilburg’. Hierbij hoort natuurlijk ook een Schrobbelèr. Klinkt goed, toch? Klik hier voor meer info!

Boulanger Tilburg

Boulanger Tilburg is, naar eigen zeggen, het ultieme verwenadres voor iedereen die gek is op chocolade. Dus zit jouw vader vaker met een bonbonnetje op de bank, dan is Boulanger voor jou een goede keuze. Ze hebben er een breed aanbod aan chocola gemaakt met verse room, robuuste chocolade en (h)eerlijke specialiteiten. Klik hier voor meer info!

De Voltage

Bij de Voltage maak je zo een hele dag vol! Met meer dan veertig verschillende activiteiten kun je zelfs al plannen maken voor de vaderdagen in het verschiet. Een potje karten, lasergamen, (shotjes)bowlen, een van de escape rooms of de nieuwe Basement Challenge. Het aanbod is reuze! Ben je benieuwd naar de Basement Challenge? Check dan vooral even onze reel. Klik hier voor meer info!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Sky Ballonvaarten

Wil jij Vaderdag 2024 écht naar een ander level tillen? Dan kun je jouw vader verrassen met een ritje in een luchtballon van Sky Ballonvaarten! Ga voor een onvergetelijke beleving samen met je vader. Je kunt eenvoudig een geplande ballonvaart boeken, maar een voucher zonder datum is ook mogelijk. Klik hier voor meer info!

Poolcentrum 4 Friends

Zijn jij en je vader een beetje competitief? Dan is een avondje bij Poolcentrum 4 Friends een leuk idee. Je kunt er uiteraard poolen, maar ook darten, een escaperoom doen en jouw favoriete sportwedstrijden kijken in de sportsbar. Bij het poolen kun je ook kiezen voor één van de arrangementen om zo te genieten van een volledig verzorgde avond. Klik hier voor meer info!

Eetwinkel Verzot

Ook bij Eetwinkel Verzot kun je terecht voor een heerlijke borrelplank. Daarnaast kun je ook met jouw pap even de stad in en bij Verzot langsgaan voor een heerlijk vers belegd broodje! Of haal een gezond gerecht af die jullie samen thuis op kunnen smikkelen! Genoeg keuze dus. Klik hier voor meer info!

Meer informatie

Wil jij weten waar je de Tilburg Cadeaukaart nog meer kunt besteden? Check het op deze website!