Vaderdagtip: Kinderen wassen gratis de auto (of bakfiets) voor papa op het Reeshofplein

Vaderdag reeshofplein

Tijdens Vaderdag kunnen kinderen een wel heel bijzonder cadeau geven aan hun vader. Op het Reeshofplein kunnen kinderen namelijk van 12:00 uur tot 15:00 uur terecht bij de Plantaardige Carwash Van Beurden om gratis de auto of bakfiets van hun vader te wassen. Benieuwd? Lees snel verder!

De familie van Beurden benadrukt het belang van ouder-kindactiviteiten en de band die hierdoor versterkt wordt: “De eerste keer dat we deze actie deden, was er een vader wiens kinderen in de auto op hun telefoon zaten te swipen. Toen ze hoorden dat het gratis was als zij de auto schoon zouden maken, gingen ze samen aan de slag. Het was de eerste keer dat de drie broers zo lekker samenwerkten en het begin van een traditie voor hen, maar ook voor ons.”

Voorbeeld van afbeelding

Duurzaam

Kinderen krijgen drie muntjes om de auto mee te wassen. Als papa tevreden is, ontvangen de kinderen ook een kleine beloning! Daarnaast is ook de landelijke campagne “Geef je banden lucht” zondag van 10.00 tot 17.00 op het terrein aanwezig. Dit betekent dat gratis de banden worden gecontroleerd en bijgevuld waar nodig. Plantaardige Carwash van Beurden, die milieuvriendelijke plantaardige zepen gebruikt, heeft niet alleen aandacht voor het milieu. Maar wil ook op de kleintjes letten. Voor slechts 50 cent kunnen klanten al hun auto afspoelen, waardoor de dienst toegankelijker wordt en vervuiling van regenwater wordt voorkomen.

Vaderdagconcert The Froggs

Het evenement is perfect om te combineren met het gratis Vaderdagconcert, die plaatsvindt in de tuin van Giardino d’Italia. De club muziekfanaten speelt uit volle borst de lekkerste meeswing rock, pop en blues muziek uit twee van de meest gemiste decennia van de vorige eeuw. Benieuwd naar het Vaderdagconcert? Kijk dan snel een kijkje op deze website!

Meer informatie

Wil je meer informatie over Vaderdag op het Reeshofplein? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!