Vakantie in Tilburg: de straten zijn verlaten

De vakantieperiode is in volle gang en dat is te merken in Tilburg. Waar de binnenstad op een doordeweekse ochtend doorgaans volloopt met automobilisten en fietsers, heerst nu complete stilte. Gelukkig weten vakantievierders die hun vakantie in eigen stad vieren de binnenstad ’s middags en ’s avonds wel te vinden, in de ochtend zijn het vooral de vuilnismannen en bouwvakkers bij Hudson’s Bay die voor reuring zorgen.

Stilte dus! Zo kun je bijvoorbeeld met een gerust hart een minuut of twee op de Noordhoekring gaan liggen rond 8:45 uur. Dit is overigens geen uitdaging voor waaghalzen, maar staat er slechts ter illustratie. Ook in het Dwaalgebied is het erg rustig. Waar de vijfsprong normaal gesproken een hele uitdaging is om over te steken, is de kans dat het je deze week met een blinddoek lukt al redelijk groot.

De straten zijn verlaten

Ter illustratie hieronder een aantal beelden van de verlaten straten.

verlaten straten verlaten stratenverlaten-straten-5verlaten-stratenverlaten-straten-4

Vakantie vieren in Tilburg

Ben jij momenteel niet op vakantie en heb je vrij? Wij vroegen onlangs Jessica van Van Kaat naar de leukste vakantietips met kinderen in eigen stad. Heb je geen kids maar wil je toch het een en ander ondernemen? Check dan eventjes onze uit-agenda ter inspiratie. Zo staan er deze zomer verschillende gratis te bezoeken buitenconcerten op het programma en begint Willem II zondagmiddag aan de competitie.