Vakantie-time: de leukste vakantiebaantjes in Tilburg

vakantiebaantjes

De Tilburgse kermis is afgelopen, al je geld is door de exploitanten meegenomen naar de volgende kermislocatie en ook de horecaondernemers zijn de laatste tijd blij met je geweest. Je hebt vakantie en ligt de hele dag platzak op de bank. Terwijl je vrienden op vakantie gaan, leuke uitjes plannen en iedere dag in restaurants eten, heb jij geen cent te makken. Wil je daar iets tegen doen? Gelukkig! We hebben de leukste vakantiebaantjes voor je op een rijtje gezet.

Werken in de horeca

Werken als chauffeur

Ben jij student en heb je een rijbewijs? Dan vind je het waarschijnlijk het allergaafst om de hele dag rond te rijden. Dat kan! I&L logistiek is namelijk op zoek naar chauffeurs die met een bestelbus het hele land doorrijden. Ben je twee of meer dagen flexibel inzetbaar en in potentie de beste chauffeur van Nederland? Solliciteer dan vandaag nog.

Werken als weekendhulp

Werken als magazijnmedewerker

Aan het sparen voor een spannende voetbalwedstrijd, gezellige citytrip, gave telefoon, hippe tablet, een heerlijke vakantie of wil je gewoon wat extra verdienen? Luba heeft de leukste vakantiebaan waar je per direct fulltime aan de slag kunt tot en met eind augustus.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.