Vakantiebeurs Midden Brabant

Al 10 jaar de beste voorbereiding op uw vakantie!

Disma Reizen organiseert dit jaar voor de 10 keer de Vakantiebeurs Midden Brabant. De vakantiebeurs wordt georganiseerd zodat u en uw gezin kunnen genieten van de mooiste bestemmingen over de hele wereld en om u alvast in de vakantiestemming te laten komen. De vakantiebeurs vindt plaats op zondag 9 januari 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur in het Willem II Stadion te Tilburg.

Alle touroperators op deze beurs presenteren hun actuele vakantieaanbod voor het nieuwe vakantieseizoen. Bezoekers kunnen gratis de nieuwste reisgidsen ophalen, presentaties bekijken van de mooiste bestemmingen en al helemaal in de vakantiestemming komen. Daarnaast zijn er aantrekkelijke acties die een bezoek aan deze vakantiebeurs zeker de moeite waard maken. Bezoek net als duizenden andere vakantiegangers deze grote maar oergezellige Vakantiebeurs Midden-Brabant. De lijst met deelnemers kunt u terugvinden op de website www.vakantiebeursmiddenbrabant.nl. 

Activiteiten tijdens de vakantiebeurs
U kunt tijdens de beurs direct uw vakantie vastleggen in onze eigen boekingsstand. Daarnaast is er een prijsvraag waar prachtige prijzen zoals vakanties en reischeques mee te winnen zijn. Deze dag lanceren wij ook onze luchtballon-actie. Onder de boekende klanten wordt er een luchtballonvaart boven Tilburg verloot. Mocht u deze dag toch verhinderd zijn maakt u de rest van de maand bij Disma Reizen iedere dag kans op zo’n prachtige ballonvaart.

Locatie en entreekosten
De vakantiebeurs bestaat dit jaar wederom uit twee beursvloeren op de 1e en 2e verdieping van het Willem II stadion. De entree bedraagt slechts €3,50 per persoon. Voor houders van een Disma Paspoort is dit slechts €2,-. Bovendien ontvangt iedere bezoeker een gratis consumptie.