Vakantiegevoel in eigen stad: singer-songwriters treden vijf zomeravonden op aan de Piushaven

singer songwriters piushaven

Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je niet per se het vliegtuig te pakken of uren te rijden naar het zuiden. Je kunt het vakantiegevoel komende zomer ook ervaren in onze mooie stad. Zo organiseert Eethuis Twintig komende zomer op vijf woensdagavonden de Sing & Song Wednesday met optredens van meerdere singer-songwriters. 

Foto: Freddie de Roeck

Het is niet voor het eerst dat Eethuis Twintig singer-songwriters hun kunsten laat vertonen op het prachtige terras aan de haven. Andere jaren kon je ook al genieten van verschillende optredens. Die singer-songwriters avonden aan de Piushaven waren ongekend populair. Wat je kunt verwachten? Heerlijk eten, koude drankjes en een vakantiegevoel.

Programma Sing & Song Wednesday

De Sing & Song Wednesday staat op vijf woensdagen op het programma. De avonden duren van 19:00 – 22:00 uur. Benieuwd wie komen optreden? We zetten het voor je op een rijtje.

Meer informatie en reserveren

Gezien de populariteit eerdere jaren, is het aan te raden om van tevoren te reserveren. Dat kan door te bellen naar 013-5914906 of online te reserveren. Tip: combineer de Sing & Song Wednesday met een lekker etentje. Eethuis Twintig heeft namelijk een fantastische menukaart waar voor ieder wat wils op staat. Wij namen onlangs een kijkje en proefden twee vegetarische gerechten. Benieuwd? Check dan vooral de video op onze TikTok.

Ook leuk: Typisch Thomas

Tijdens de lockdown hebben ze bij Eethuis Twintig niet stilgezeten. Zo hebben ze hun eigen productlijn opgezet: Typisch Thomas (de naam van de eigenaar). Dit zijn heerlijke specialiteiten met een twist. Denk aan wijnen, bieren, olijfolie, truffelolie, azijn, karamel likeur en veel meer. Benieuwd naar de hele Typisch Thomas lijn? Check het op de website.