Vakantietip: chillen, zonnen, zwemmen, eten en veel meer bij Arbie’s Beachhouse

arbie's beachhouse

Heel veel Tilburgers vieren vakantie in eigen stad. Want waarom zou je naar de Spaanse costa rijden of in de file richting Zeeland gaan staan als Tilburg ook veel te bieden heeft? Zo kun je bij Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot genieten van alles wat je vakantie perfect maakt. Wij nemen je mee.

Prachtig strandbad

Blikvanger bij Arbie’s Beachhouse is natuurlijk het prachtige strandbad. Dit strandbad bestaat uit een heerlijk zandstrand waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt relaxen. In het heerlijke natuurwater kun je lekker afkoelen en kunnen de kinderen lekker ravotten. Uiteraard kun je ook wat lekkers te eten en drinken afhalen bij de kiosk aan het strandbad. Of ga genieten van een lunch of diner bij het aangrenzende Arbie’s Beachhouse. Daarover later meer. Tip: kom lekker vroeg naar het strandbad. De strandwachters delen als ze openen kussens uit waar je op kunt chillen.

Het strandbad is bij mooi weer geopend van 10:00 – 18:00 uur. Voor de actuele openingstijden raadpleeg je het beste even de Facebookpagina van Strandbad Rauwbraken.

arbie's beachhouse

Lunchen, borrelen, dineren en barbecueën aan de waterkant

Bij een perfecte stranddag hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Gelukkig kun je daarvoor terecht bij Arbie’s Beachhouse wat aan het strand is gelegen. De zaak is hip aangekleed en je waant jezelf in een mooie strandtent in een Spaanse badplaats. Ook kun je er heerlijk borrelen, lunchen en dineren. Bekijk vooral de menukaart om te zien wat voor lekkers Arbie’s je te bieden heeft.

Extra tof: je kunt met je gezelschap een barbecue reserveren en zelf barbecueën.

Ook organiseren ze bij Arbie’s Beachhouse vaak leuke zomerse avonden. Een kijkje in de agenda:

  • Zondag 15 augustus: Mossel Madness (onbeperkt genieten van mosselen) voor €22,50 per persoon.
  • Donderdag 26 augustus: Driegangenmenu in samenwerking met Firebowl Cooking.
  • Vrijdag 27 augustus: Italiaanse beachborrel met pasta, pizza, gelato en veel meer.

Voor de meest actuele agenda van Arbie’s Beachhouse kun je het beste de Facebookpagina raadplegen.

Goed om te weten: je kunt bij Arbie’s ook feesten en partijen organiseren. Van een huwelijk tot jubileum, verjaardag tot reünie en bedrijfsborrel tot ander soort feest. Check hier de mogelijkheden.

Werken bij Arbie’s Beachhouse

Lijkt het jou leuk om op deze op en top zomerse locatie te werken? Dat kan! Arbie’s Beachhouse is namelijk op zoek naar personeel in de keuken, bediening en afwas. Check deze pagina voor de openstaande vacatures.

Meer informatie

Wil je meer weten over Arbie’s Beachhouse en Strandbad Rauwbraken? Check dan vooral de websites.