Nieuws

Let op! Dit artikel is al 435 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vakantietip: Giga-Bikes heeft nu een fikse korting op een elektrische fiets voor dames en heren

Vier jij vakantie in eigen land? Of nog dichterbij: in eigen stad? Of ben je al een tijdje aan het speuren naar een elektrische fiets maar ben je de juiste nog niet tegengekomen? Dan hebben wij een goede tip voor je: bij Giga-Bikes in het centrum van Tilburg hebben ze nu een fikse korting op een e-bike voor zowel dames als heren.

Het gaat om de e-bike AMIGO E-Line. Dit is een elektrische fiets met een accu die je niet eens ziet zitten. De fiets zit dan ook vol met geavanceerde technieken waardoor je lekker kunt fietsen zonder moe te worden. Ook heeft de fiets een stabiele wegligging en een stoere uitstraling. En zoals gezegd: de e-bike is zowel voor dames als heren beschikbaar.

Momenteel biedt Giga-Bikes de fiets tegen een fikse korting aan. De fiets is nu namelijk voor maar €749,- online te bestellen en voor €799,- afgemonteerd in de winkel te verkrijgen. Kennelijk worden de fietsen nogal veel verkocht dus ben er snel bij.

Elektrische fiets dames: nu voor €749,- online en €799,- rijklaar in de winkel.

Over Giga-Bikes

Giga-Bikes is de grootste fietsenwinkel van Tilburg en omstreken. De showroom aan de Piusstraat in het centrum van Tilburg is ruim 1000 m2 groot en biedt plek voor maar liefst 700 verschillende modellen fietsen. Ook bieden ze tal van fietsaccessoires en -onderdelen aan. Extra fijn: het assortiment van Giga-Bikes is scherp geprijsd.

De winkel werkt enkel met vakkundige medewerkers die al je vragen kunnen beantwoorden. En heb je een fiets gevonden, dan kun je hem meteen testen op het testterrein achter de winkel om te testen of de fiets ook daadwerkelijk aan je wensen voldoet. In de winkel staan de fietsen rijklaar, maar Giga-Bikes heeft ook een webshop met een ruim assortiment aan fietsen, accessoires en onderdelen. Online zijn de producten vaak nóg scherper geprijsd.