Vakantietip: groot maisdoolhof bij Camping Breehees aan de rand van Goirle

maisdoolhof

De vakantie is nog steeds in volle gang. Blijf jij lekker in Tilburg en ben je op zoek naar leuke vakantietips in de eigen omgeving? Dan hebben wij nog een aanrader voor je: het grote maisdoolhof bij Camping Breehees aan de rand van Goirle. Lees snel verder. 

Maisdoolhof leuk voor het hele gezin

In het gigantische maisveld naast de camping hebben ze namelijk een gaaf doolhof gemaakt. Leuk voor het hele gezin. In het doolhof is een rebus verstopt wat ervoor zorgt dat er een extra spelelement aan het doolhof is toegevoegd. Wanneer je de rebus oplost, maak je kans op een mooie prijs. De prijs wordt iedere twee weken bekendgemaakt via de Facebookpagina van Camping Breehees.

Ga jij de uitdaging aan en wil jij het maisdoolhof van Camping Breehees bezoeken? Dan kun je jezelf melden bij de receptie van de camping. De entree is €2,- per persoon.

maisdoolhof

Vakantie bij Camping Breehees

Hoewel de camping volledig is volgeboekt, kun je bij Camping Breehees nog deelnemen aan hele leuke activiteiten. Ook hebben ze een fijne horecazaak met aanliggende speeltuin waar je lekker kunt eten en drinken terwijl de kids spelen.

Benieuwd wat er allemaal te doen is bij Camping Breehees? Check dan vooral de website.