Vakantietip met de kids: groot maisdoolhof in Goirle weer open!

maisdoolhof goirle

De schoolvakantie is in volle gang. Misschien heb jij je vakantie al achter de rug of misschien blijf je wel lekker rondom huis. Helemaal niet erg, want ook in de regio Tilburg is van alles te doen. Zo heeft Camping Breehees haar maisdoolhof aan de rand van Goirle weer geopend. Lees snel verder.

Het maisdoolhof is dagelijks vanaf 10:00 uur geopend en blijft open tot de mais wordt geoogst. Dat is waarschijnlijk in de loop van september. Je hebt dus nog genoeg tijd om het doolhof te bezoeken. Vorig jaar hebben maar liefst 4000 mensen het doolhof bezocht.

Over het maisdoolhof

De entree is €3,- per persoon en je kunt je melden op het terras of aan de bar van Camping Breehees. Daar kunt je betalen en ontvang je een startkaart. Op deze startkaart staan vragen en opdrachten. Onderweg in het maisdoolhof kom jij deze opdrachten tegen en kun je antwoord geven op de verschillende vragen. Daarnaast is er ook een rebus in het doolhof aanwezig. Het antwoord op de rebus kun je ook op je startkaart invullen. Elke twee weken verloot Camping Breehees een slagroomtaart onder de ingeleverde startkaarten. De winnaars maken ze steeds via Facebook bekend.

Het bezoeken van het maisdoolhof is een leuk uitje met het hele gezin. Je bent ongeveer één tot twee uur bezig in het maisdoolhof en met het oplossen van de rebus. Je kunt er dus – zeker in combinatie met een bezoekje aan Camping Breehees – een gezellig dagje uit van maken. Zo kun je bij Camping Breehees een lekker Italiaans schepijsje halen, lekker gaan lunchen, borrelen of dineren. Ook hebben ze een terras met speeltuin.

Meer informatie

Wil je meer weten over het maisdoolhof? Of andere activiteiten bij Camping Breehees? Check dan snel deze website.

Op de hoogte blijven van alle actualiteit rondom Camping Breehees? Volg ze dan zeker op Facebook en Instagram.