Vakantiewerk in Tilburg: de leukste baantjes op een rij

vakantiebaantjes

De vakantie is begonnen! Dat betekent dat een hoop jeugd wel heel veel vrije uurtjes over heeft. Natuurlijk verdient iedereen zijn of haar vakantie na een jaar lang werken, maar het is natuurlijk ook fijn om wat bij te verdienen in je vakantie. Daarom hebben we deze week de leukste vakantiebaantjes op een rijtje gezet.

Werken bij de Beekse Bergen

Bij de Beekse Bergen hebben ze een hoop vakantiebaantjes met uitzicht op een dienstverband voor langere termijn. Check ze hieronder.

Logistieke vakantiebaantjes

Lijkt het je leuk om pakketjes in te pakken samen met leeftijdsgenoten en zo wat bij te verdienen in de zomer? Check onderstaande vacatures.

Horecabaantjes

Aan de slag in de horeca deze zomer? Dat kan!

PS. check hier eventjes alle horecavacatures.

Stageplekken in Tilburg

Alvast een vooruitziende blik: check hieronder een aantal stageplekken na de vakantie!

Leukste vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.