Valentijnmenu’s, romantische uitjes en cadeaus: 8 valentijntips om je geliefde te verrassen!

Valentijnsdag: de dag waarop je de liefde van je leven extra in het zonnetje zet. Maar wat kunnen jij en je partner eigenlijk allemaal doen op Valentijnsdag in Tilburg? Wij nemen de rol van Cupido even over en zetten de leukste Valentijnstips voor je op een rij. Lees snel verder. 

#1: Behapbaar: Valentijnseditie bij De Nachtzuster

Geniet met elkaar van een gedicht, verhaal of romantische anekdote tijdens deze valentijnseditie van Behapbaar bij De Nachtzuster. De avond is gevuld met drie getalenteerde sprekers terwijl je buik wordt gevuld met drie heerlijke vegetarische gerechten van Het Buurmeisje. Je kunt Behapbaar het beste omschrijven als een romantisch huwelijk tussen sterke sprekers en de lekkerste hapjes. De romantische avond wordt muzikaal afgesloten door Lisa van Nes. Een ticket voor twee personen kost slechts €59,90 (€29,95 per persoon). Voor dit bedrag geniet je van de mooiste verhalen van de sprekers en van drie lekkere vegetarische gerechten.

#2: Valentijnsmenu bij Rosalie

Rosalie staat 14 februari vol in het teken van de liefde. Daarom hebben de chefs van Rosalie speciaal voor Valentijnsdag een vijfgangenmenu met lekkere bijpassende hapjes samengesteld. Zo kun je genieten van pata negra, Tataki met paddenstoelen en Tomasu soja, makreel met venkel, een holstein steak met BBQ-groenten en nog veel meer lekkers. Voor dit heerlijke vijfgangenmenu en bijpassende hapjes betaal je €62,50 per persoon. Good to know: op Valentijnsdag wordt enkel het valentijnsmenu geserveerd en kun je niet a la carte eten. Voor vegetarische gasten en gasten met een dieetwens maakt Rosalie graag een passend alternatief. Reserveer snel, want er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

#3: Love-menu bij Eethuis Twintig

Schuif op Valentijnsdag aan voor het verrukkelijke love-menu bij Eethuis Twintig! Beleef heerlijk eten in je tweede huis. In de oude Falcon fabriek kun je aanschuiven voor een lekker menu met vier gerechten en een glas bubbels. Bij dit menu hoort ook een heus love-dessert om met de liefde van jouw leven te delen. Voor €47,- geniet je van dit menu. Eethuis Twintig ontvangt je met open armen!

#4: Zjuu’s Valentine

Bij Zjuu Brunch & Borrelbar pakken ze uit met een heerlijk menu op Valentijnsdag. Zo begin je met een ‘Shared Entree’: diverse koude en warme fingerfood gerechten op een plank. Daarnaast staat er ook een ‘Platter for Two’ op het menu met vis, vlees en lekkere side dishes. Of ga jij liever voor een ’n Plènkske meej veul lekkers en ga je voor de Tilburgse verleiding? Je kunt ook gewoon bestellen van de a la carte kaart. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan eventjes aan tijdens je reservering!

#5: Valentines Diner bij Stadsbrouwerij 013

Of je nu met de liefde van je leven komt of met een kakelnieuwe scharrel. Er hangt liefde in de lucht bij Stadsbrouwerij! Daarom pakt Stadsbrouwerij 013 uit met een Valentijnsmenu dat voor iedereen lekker is. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van het assortiment lekkere bieren dat Stadsbrouwerij 013 rijk is. Vanaf 9 februari tot en met 14 februari is het Valentijnsmenu te bestellen en je krijgt een extra verrassing mee naar huis!

#6: Karten bij De Voltage

Bij De Voltage kun je het hele jaar door terecht voor de leukste indoor activiteiten, zo kun je bowlen, lasergamen, paintballen, footpool spelen en nog veel meer. De Voltage pakt uit tijdens Valentijnsdag. Want op 14 februari betaal je in plaats van de normale prijs van €32,- nu €16,50 voor twee heats karten. De Voltage is op Valentijnsdag geopend tussen 17:00 – 21:00 uur. Naast het karten kun je natuurlijk nog superveel andere leuke dingen doen bij De Voltage. Voor de ideale date tijdens Valentijn ben je bij De Voltage op het juiste adres.

#7: Gepersonaliseerde koekjes bij Dutch Homemade

Bij Dutch Homemade kun je terecht voor speciale Valentijnskoekjes. Deze koekjes met romantische bedrukking zijn het ideale cadeau om je partner te verrassen bij de koffie of thee. Wist je dat je ook koekjes kunt personaliseren bij Dutch Homemade? Vind jij jouw partner om op te eten? Dan kun je koekjes bestellen met een eigen foto bij Dutch Homemade! Voor meer informatie over het personaliseren van koekjes kun je terecht bij de winkel van Dutch Homemade aan de Frederikstraat 20 of bel naar 06-26909096.

#8: Valentijnbonbons bij Friandries

Last but not least tippen wij je met deze Valentijnsbonbons van Friandries. Want laten we eerlijk zijn: wat past er beter bij Valentijn dan chocolade? Juist, helemaal niks! Deze bonbons in de vorm van een hartje zijn gevuld met luchtige marshmallow fluff en vijf verschillende smaken ganaches. Zoals altijd sloven de chocolatiers van Friandries zich voor jou en je geliefde uit. Bestel via de webshop van Friandries of loop langs in de winkel aan de Willem II Straat 4. Wist je al dat Friandries patisserie gaat verkopen? Vanaf 10 februari kun je ook terecht bij Friandries voor heerlijke patisserie en om in de Valentijnssferen te blijven, komt Friandries ook met Valentijnsspecial. Benieuwd naar de patisserie? Lees dan snel dit artikel!

Meer valentijntips