Valentijn vieren in Tilburg

De dag van de liefde is bijna daar. Op zaterdag 14 februari is het niet alleen carnaval, maar ook Valentijnsdag in Tilburg. Wil jij romantisch met je liefde, nieuwe date of stiekeme crush op date in de stad? Dan helpen we je een handje in het maken van je keuze. Bekijk hieronder wat tips om valentijn te vieren in Tilburg.

Villa de Vier Jaargetijden

Bij Villa de Vier jaargetijden kun je even ontsnappen aan het feestgedruis in de binnenstad. Even geen carnaval, geen toeters of verkleedpartijen. Op Valentijnsdag kun jij in de prachtige villa aan de Noordstraat genieten van een vier-gangenmenu. Als voorafje krijg je een cocktail de l’amour. Een menu kost je €35 per persoon. Bekijk hier het volledige valentijnsmenu van Villa de Vier Jaargetijden.

Verkleed op date

Het kan natuurlijk voorkomen dat je carnaval wilt vieren, maar ook Valentijnsdag niet over wilt slaan. Misschien wil je wel met je lover na het diner de stad in om te carnavallen. Square heeft een carnavals valentijnsmenu bedacht. Kom verkleed met je date en je avond is compleet. Bekijk hier het volledige menu van Square.

Vervroegd Valentijn vieren

Omdat Valentijnsdag tegelijk met carnaval valt dit jaar, vieren Café Karel en Viva Las Tapas een vervroegde dag van de liefde. Donderdag 12 februari kun je bij het restaurant aan de Heuvel onbeperkt tapas eten voor €20. Ook krijg je een liter Sangria per twee personen cadeau voor een extra gezellige avond. Bekijk hier de valentijnsactie van Café Karel en Via Las Tapas.

Romantische overnachtingen

Wil je dat er geen einde komt aan je Valentijnsdag? Maak er dan gewoon een valentijnsweekend van. Bij Hotel Van De Valk in Gilze-Rijen kun je eerst dineren en daarnaast een romantische suite induiken. Een drie-gangen menu én twee overnachtingen voor €95. Bekijk hier het valentijnsarrangement van Van Der Valk.

Carnevalentijn

Ja het is carnaval op de dag van de liefde. Goed moment om daar even gebruik van te maken! Tijdens carnaval kun je je date namelijk extra voordelig uit eten nemen. Op verschillende plaatsen in de stad zijn er namelijk fijne carnavalsmenu’s samengesteld. Bekijk hier ook eens het overzicht van alle carnavalsmenu’s in Tilburg.

En mocht je hele date in duigen vallen. Dan kun je altijd nog troost zoeken bij Broodje Jantje.