Van 65 witte knuffels naar 65 kunstwerken: expositie ‘Give me a hug’ is terug!

Give me a hug

Het begon allemaal in februari. 65 kunstenaars, ontwerpers, fashiondesigners, architecten, stylisten, illustratoren, tattoo artists en dj’s ontvingen een grote witte knuffel. Het doel? De knuffel op hun eigen creatieve manier nieuw leven inblazen. Van 22 tot en met 24 maart zijn alle knuffels (gratis) te bewonderen bij NS16 tijdens de expositie Give me a hug. 

Foto’s: Facebook Give me a hug

Tweede editie

Het is niet voor het eerst dat de tentoonstelling plaatsvindt. In oktober 2017 waren er ook al 32 knuffels te bewonderen bij NS16. Initiatiefneemster Noortje van Venrooij wil met haar knuffelbare expositie de wereld een beetje mooier maken. De kunst is dan ook bedoeld voor iedereen: voor jong en oud, voor mensen die vaak naar kunst gaan kijken en degenen die dat normaal gesproken nooit doen. Het is knuffelbare kunst waar iedereen van kan en mag genieten!

Kunstenaars

Give me a hug
Expositie oktober 2017

Tijdens de vorige editie was al te zien dat, omdat er geen enkele richtlijn is, elke kunstenaar een totaal eigen draai geeft aan de grote witte knuffel. Een tattoo artist komt met een compleet ander ontwerp dan een illustrator en een kunstenaar met een heel ander ontwerp dan een DJ. Waar de 65 kunstenaars dit jaar mee komen is dan ook nog een complete verrassing.

Give me a hug

De expositie is gratis te bezoeken bij NS16 op de volgende dagen en tijden:

  • 22 maart van 20.00 tot 23.00 uur
  • 23 maart van 12.00 tot 17.00 uur
  • 24 maart van 12.00 tot 17.00 uur